BonesonFox


Ren och skår freaking lycka när man ser att Bones officiella Twitter-sida, RT och favoritmarkerade min tweet! 
Nu kan jag seriöst dö lycklig. 

Göteborg med klassen

Igår så var det faktiskt en väldigt bra dag. Efter att ha fått kämpa som jag vet inte vad för praktiken så fick jag äntligen svar att jag har fått den i Stockholm. Den lyckan som kom över mig kan jag nog inte ens beskriva! Så jag äntligen andas ut och känna mig allmänt grym! + så kom min älskade jacka! Så glad och jag skulle kunna använda den till gosedjur! Mamma var tvungen att säga till mig för att ta av den. Hihi! Så idag ska vi i klassen till Göteborg, besöka några hotell och ha det allmänt mysigt. Så ska jag få träffa min Elin efter att lillan har varit sjuk nästan hela veckan!
Idag kommer även min pappa och bror hem efter en vecka i Spanien. Saknar de små pluttarna. 
Sist men inte minst så ska jag äntligen få träffa Jacqueline imorgon! Så glad är jag och saknar den människan något sjukt. 




SNART ÄR DU MIN!

 

230214-

 

230214

Efter gårdagen kom lilla Magdalena och överraskade mig. Nu är bilbyte och fotar. Bilder kommer senare och så berättar jag vad jag gjorde igår! :)


Addicted to you


Shoes, is one of the girls bestfriend!




Inte direkt hur jag ville spendera min fredag..

På fredagar är jag ju ledig men höhö inte hjälpte det om man skall till doktorn tidigt på morgonen och måste vakna tack vare alarmet. När jag är ledig så är det minsta jag vill höra är att larmet går. Men anyway, som sagt så var jag hos doktorn idag med mamma. Sedan så hade vi lyckats boka in en tid för henne hos Specsavers för synundersökning. Utan att ens tänka på det så fick vi med oss lite smått och gott hem. Jag fick med mig ett par asfina skor som jag kan använda till typ allt. Fest,skolan, you name it Så där blev jag väldigt nöjd. Hihi, har börjat bli lite småkär i skor. Tyvärr så var jag tvungen att slänga ett av mina favorit skor men ändå. Sedan så stack vi till att kära där vi märkte att de hade tagit bort ett av våra favoritrestauranger och ersatt det med ett annat. Men vi testade det och blev faktiskt ganska nöjda. Kan ju säga att jag inte har varit hungrig sedan dess. Så när vi kom hem satte jag med mig datorn och började plugga och det är typ det jag har gjort jag har kommit hem. Har gjort färdigt spanskan iallafall. Snart färdig med religionen och imorgon skall jag fortsätta med svenskan. Fattar knappt något på den så vi får se hur det går.


Bon voyage

Är lite avundsjuk på min bror och pappa. De små plupparna åkte till Spanien idag runt elva medan jag stack till skolan. Rättvist värre. Men,men de ska på en Real Madrid match och jag får väl hoppas att de har bättre än bäst. Saknar dem redan!
 
Idag var en ganska lugn dag i skolan, började dagen med att gå förbi ett bageri för att köpa lite saker till Rebecca som fyllde 19 år idag och då ville jag och Elin vara lite extra gulliga och snälla! Hihi, sedan hade vi vanliga lektioner där vi skulle prata mer om vad som händer vid olyckor och sådant. När jag kom hem så hjälpte jag mamma med att göra maten och sedan färgade hennes hår. Så nu sitter jag här och skall äntligen det nya PLL! ( GUD VAD JAG HAR LÄNGTAT!)
 
Imorgon är jag ledig och då ska jag tydligen till doktorn,kul. Men sedan blir det en dejt med Lovisa så då blir det bra igen!
 
 

FYNDIQ

I helgen så beställde jag och mamma lite grejer hem. Och idag så kom dem! Lycka efter en lång dag i skolan ❤️




Let it go/Let her go


Clap along if you feel like a room without a roof

Nu är detta sista lovet över. Det känns som att varje gång ett lov går bort så blir det min sista och då känns det verkligen som jag tar studenten snart. Det är en aning sick! Men anyway, nu som sagt är detta över och kan säga att detta lovet var epic. 
Imorgon i skolan ska vi börja filma spanska nyheterna och ska även jobba för skolan hela dagen imorgon med någon konferens. Där jag som vanligt ska få ta hand om tekniken och allt det. Som tur är dock så kommer det finnas någon som hjälper mig, förhoppningsvis.
 
I skolan idag så var jag så dum att jag var i skolan när jag inte ens behövde det, så jag tittade på en massa ''The Mentalist''. Asså den där Simon Baker, DAMN! Klagar verkligen inte över den människan... Hihi. Sedan efter lunchen så fixade jag och Tess lite inför imorgon och jag fick agera lite som en springflicka för en utav lärarna. Som tur var dock så lyckades vi fixa det!
 
 
 
 
 

Thinner is better...?




Så känner jag inför skolan...



Stockholm

Nu är jag i Stockholm med Magdalena och ni kan ju gissa hur satans trötta vi är! Vi har tänkt ut vad vill göra så nu ska vi sova. Bussresan var i sex timmar och trodde seriöst jag skulle avlida utav plattröv eller utav rastlöshet. Tur är att Magdalena höll mig sällskap och höll mig ganska vaken tills jag beslutade ta en powernap. Nu som sagt ska vi sova!



 

"You don't wanna know what I have to do for a twenty!"




It might seem crazy what I'm about to say

Trodde först det var något fel på datorn men eftersom jag är så sjukt grym (höhöhöh) så lyclkades fixa. Det var något fel med mitt internet på datorn. Men anyway...
 
I helgen så firade vi ju Alexandra och vi hade askul! Bjöd den ''lilla'' flickan på en drink och vi dansade en hel del. Så morgonen efter var vi en aning sega och allmänt trötta. Sedan gick vi in till stan, och så smart jag är så glömde jag laddaren till mobilen hos henne. Men som tur så kunde hon åka in och lämna den. Jupp,så seg och bra gick det! So no judging! 
 
 

I'll be the one if you want me to


Nu kör vi!

Nu är man äntligen påväg till att fira min fina Alexandra födelsedag. Gud! Vad hon har längtat till denna dagen och nu är den äntligen här och bu ska vi verkligen göra stan farlig. Äntligen!
Grattis min fina vän, du har redan fått en novell utav mig. Men bara så du vet så finns det ingen mer som du(THANK GOD!).  




Happy


Äntligen

Ett ord! FINALLY! Äntligen så är jag nöjd med bloggen,äntligen är det torsdag för då är jag ledig på fredagar, äntligen så är det lov,äntligen ska jag och Magdalena snart till Stockholm och äntligen ska vi fira Alexandra imorgon! Yess..nu går det bra igen. SÅ SKÖNT.
 
Igår var det en sjukt stor dag. Igår var det både Magdalenas 18-årsdag + Igår så var det exakt fyra år sedan jag och Jacqueline träffade för första gången. Sedan dess har vi skapat äventyr,vi har stått emot allt och klarat allt mellan himmel och jord tillsammans. Så som sagt så var gårdagen en väldigt viktig dag.
 
Idag i skolan så var det ganska chill, det började med att jag inte fick något sovmorgon eftersom vi skule ha HRL-utbildning vilket gick fortare än vad vi trodde men det gick sjukt bra. Jag och Elin ägde bara så ni vet. Sedan så hade vi redovisningar om våran SWOT-analys och även om enn uppgift vi hade fått om Kongresshuset i Borås. Tacka världens grymmaste lärare så fick vi sluta nästan en timma tidigare för vi var så få och vi gjorde redovisningarna så bra. Vilket gjorde att det där med att skippa sovmorgonen fett värd. Sedan så stack jag till Elin för att fixa lite grejer,hann med bussen hem. Tror att det inte ens gick en timme efter jag hade kommit hem innan jag somnade i soffan. Gud! Jag älskar våran soffa! Men aja,nu ska jag försöka somna igen. Och imorgon ska jag se alla serier jag är lite efter på och måste komma ikapp i. Skämms lite över mig själv att ha missat en hel del. Skyller på skolan? 

4 freaking år!

Idag är det exakt fyra år sedan jag och Jacqueline träffades! Fyra freaking år. Och flera ska det bli. Tillsammans har vi visat alla att vi klarar allt. Mot alla och allt, tillsammans så vet vi båda två att vi klarar allt. ❤️



Done

Har äntligen tagit ''tummen ur röven'' och fixat lite med bloggen. Igen,jupp jag vet. Men är ännu inte klar. Men hoppas på att nu när jag äntligen börjar nöjd så ska jag få lite mer lust att uppdatera eller så kommer bloggen ryka vilket är ju lite synd. Aja, nu ska jag sova och drömma mig bort. Så imorgon ska jag berätta lite om en episk helg med Magdalena, så ses vi imorgon! 
 
Inför Melodifestivalen så hade vi riktigt mysigt!