Min bror kan vara ganska söt !

Idag efter att jag kom hem ifrån Borås så stod min bror och vänta på mig i mitt rum där han två presenter och en ganska stor! De två små var sockar och ett litet anteckiningsblock med delfiner ( Han hittade inte ett med sjöhästar! ). Och när det stora kom så märkte jag att det antingen skulle vara en film eller ett spel och hur jag än försökte få honom avslöja sig så gick det inte !
Men när jag öpnnade så skutta jag till av lycka för det var MICHAEL JACKSON THE EXPERIENCE !!!!
LYYYYYCKAAAAA , dock så är jag grymt trött för idag så jag orkar inte inviga det men det får bli efter skolan imorgon och GUD vad jag längtar tills jag kommer hem imorgon!
''Then every head turned with eyes that dreamed of being the one
Who will dance on the floor in the round''



IV-Valen DONE!

Nu är äntligen IV-valen gjord !

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig

Förutom min syster som alltid ser något är fel med mig så är det min lilla fjoll ! ♥



another day in paradise ...

Sitter på besöksnäringen och fixar en aning med powerpointen om vårat arbete. Elin sitter och tittar en massa random bilder och skrattar åt ingenting,Dogge är inne på 9gag..detta går ju bra ! ;)
Slutar halv fem idag en aning dryyyygt..

måndag.

Sovmorgon. Tretimmars lektion. Skratt med syster. Rage på människor. Spanska. Satt i en buss som luktade öl. Kom hem.Plugga . MAT. UNF och nu ska jag sooooova !
morgondagen kommer bli en av de drygaste på lääääänge , bloggar mer imorgon :)

some wise words

Tycker det är ganska skrattretande hur idiotiska folk det finns och folk som ska lägga sin skit på andr när dem att andra inte har det så enkelt själv.



B*tch got BUUUUUUUURNED !


'' It's a plast pås!''

Kom fram till en sak med min syster för typ mindre än fem minuter ... vi två är så freaking underbart episka så det blir sött ! ♥
Asså Rum nr 6, Simba<3Nala,It's a plast pås,Hunden gillar bollar ... skulle bokstavligt talat dra en hel freaking lista om våra störda stunder men vi är så gymt episka att det inte går !

20e bilden: En bild på dina närmaste

Jag tror faktiskt ni vet vem som är min närmaste ! , men om ni inte har listat ut den än så är det min underbara syster/Nala/bästa vän/glitterfjant/Rum nr 6 brud och MIN. Hon är den som jag alltid vänder mig till när jag har något jag mår dåligt över eller något liknande. Det är alltid hon som vet vad hon ska säga för att få mig skratta igen och hon är den ända som se när låtsas må bra med ett fejkat leende .. helt ärligt talat. jag är ingenting utan dig Jacqueline Broere ♥



En väldigt bra helg !

Kom hem för en stund sedan: I helgen var med min funa syster och med andra fina människor i Borås där vi hade det riktigt mysigt med pulka och Twilight-maraton! det små roliga var när vi hade Twilight-maratonen så hade vi varsin soffa där det var Team Jacob vs Team Edward .. jag var bara tvungen att välja Team Edward för kände att det var så jag eftersom jag är en glitterfjant (a)
Nu ska jag småplugga och snart titta på film ha det ett riktigt chill slut på helgen för imorgon är det måndag och där det en hel ganska snabb vecka i skolan igen. Ska göra den 20e bilden snart också !

Här är en väldigt söt bild på min syster som jag tog !<3



19e bilden: En person som är snygg

Som om ni inte redan visste vem jag tycker är dööööösnygg , pojken som får mig smälta !

elaka flickor !

Annie & Kajsa kan vara väldigt elaka för att dem tar min plats och äter godis medans jag står där och lider för jag inte kan äta godis förrän imorgon...
Nu ska jag ha freaking matte , sedan ska jag hem och fixa mig till discot !
Colorful Disco Ball

WOOORD


''Mamma know's best.''


Den är ganska fin ändå!

Jag och min syster är väldigt kräsna när det gäller covers på låter som våra favoritartister har gjort men jag måste ändå erkänna att även om Robert inte är min idol direkt så måste jag säga att sjunger väldigt bra och denna covern som han gör på Marcus Foster-I Was Broken som min syster visade är väldigt bra !... there , I said it !
covern
orginalet !

Elin kan faktiskt göra min dag !


Grattis underbara lilla fjoll !

Idag fyller min alldeles egna lilla fjoll, någon börjar bli en stor flicka !
På fredag får hon sin present och en jäääääätteeeestoooor kram. Saknar den flickan så mycket att det nästan gör ont ! ♥
(Om ni vill läsa hennes blogg så klicka på bilden ! )



3 timmars freaking svenska.

Ska börja duscha nu och sedan ska jag läsa lite i Turismboken så jag kan somna gött, nackdelen är att jag inte är så särskilt taggad för morgondagen då vi ska 3 timmars svenska. Jag är ju nästan klar med allt så ska jag sitta där och göra ingenting ... great.

''I'm gonna cut the act!''

jag typ ääälskar den här videon , den är så söt ! Kan se den om&om igen ..mihihi IAN♥

18e bilden: En bild på din fritid.


The Other Side-Bruno Mars

If they say life’s a dream call this insomnia
Cause this ain’t Wonderland it damn sure ain’t Narnia
And once you cross the line
You can’t change your mind
Yeah I’m a monster but I’m no Frankenstein
And quite frankly
I’ve been feeling insane in between my eyes
I really cant explain what I feel inside
If you knew what I was you’s would run and hide
Many have tried to go into the night
Cross over the line and come back alive
But that’s the price we pay when we living on the other side

weheartit.com

ska ha matte nu inte så taggad för det , matte kan gå och dö en väldigt plågsam död om ni frågar mig. Efter matten blir det spanska och efter det så slutar vi ... men jag ska dra in till stan medans jag väntar på bussen/tåget. Varför ska tisdagar vara så dryga och varför ska matte vara triiist?
Och ännu bäätre blir det ju inte direkt ... imorgon har vi någon slags '' resursdag'' om internet om dess för-och nackdelar.Slutar vid fyra imorgon -.-''
På torsdag fyller min lilla fjoll år och på fredag blir det disco , det är ganska okej ändå !
klicka på bilden för att komma till min weheartit.com ♣

Så söt man kan vara...

har en diskussion med Annette & Christine om vems vampyr är vems, det är lixom två 40-års damer mot mig och min syster är inte ens online så hon kan vara på sin sida. MEn det gör min dag för även dem kan vara små tonåringar...
'

A thousand years

Jag är inte ett jättestort Twilight-freak som min syster är men jag älskar henne ändå ... men det jag gillar med den filmen är musiken. Jag kan sitta och lyssna på dessa låtar i timtal and it never gets old!

måndag i mitt hjärta.

Måndag är inte direkt en av mina favoritdagar i veckan men det finns fördelar med den , som t.ex vi har sovmorgon och till kvällen blir det att träffa fina unf:are. Dock så ska jag börja med Resmål och Resvägar nu och det är en aning drygt eftersom den är 3 freaking timmar ! >.<
'
gullig morgon bild !

17e bilden: En ovanlig bild.

min syster och jag kan vara ganska udda ! (a)

saker jag måste göra innan jag dör.

380519_311890398842688_151884528176610_1049595_2062838124_n_large
Tumblr_lxnanmo8db1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lxn4u7stze1r29t5yo1_500_large

16e bilden: En bild på dig själv

Jag är inte den slags människa som står framför spegelen och tar en massa egopics men jag har iaf några bilder som jag är en aning nöjd över. Vilket inte är särskilt ofta det händer.

Whatever doesn't kill you make you stronger.

 

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

 


''HELLO BROTHER''

Mihihi , lyckan som uppstår när Annette skickade denna bilden med min man och min syster man !
ren...LYCKA !

15e bilden: En person som du vill vara med.

jag kan ju inte bara välja en ! , men det får väl bli...

been better.

Ganska inte gött att ha vaknat med ont i magen och ryggen smått dödar mig ... jag tror nog jag åt för mycket chips och pizza igår nnär jag var med de fina människorna. Nu blir det väl att städa för mitt rum är inte det renaste direkt .. ska försöka få i mig någon mat också om det går. Får väl försöka, och en massa plugg med musik blir det också idag om inte jag ska träffa Lovisa idag.
Anna-hathaway-words-anne-hathaway-film-lie-lies-favim.com-272528_large

Du är min bättre halva ! ♥

Har idag träffat min fina syster som gav mig jättesöta cupcakes , det gav mig nästan skuldkänslor när  jag åt dem och blev jag smått tvingad att titta på Twilight fast det ända jag såg när jag såg den var parodyn '' Vampyrer suger'' som btw jag hoppas alla har sätt... annars..GÖR DET !
Nu ska jag se det nya avsnittet utav min skatt Vamipire Diaries för jag är bara pigg och glad och inte ett dugg trött. Imorgon blir det att träffa min fina Lovisa där vi komme ha det en aning hardcore :D
Syyyster vi borde se Lejonkungen snart och planera våran weekend !<3


du är min bättre halva ♥

matte förstör mitt liv.

Ska vänta ien halvtimme för att ha underbara matte i 1 1/2 timme. Men det som gör mitt hmör en aning bättre är att efter mattn så drar jag till in syster och sak vara där med henne en stund innan vi drar på möte med fina människor :)
från matte till lycka ! ♥
dem gör seriöst min dag !

13e bilden: Du och någon klasskompis

Elin är konstig mupp men ändå en ganska söt en !


LYYYCKA !

Ska ha svenska lektion om typ 5 minutr ..drygt. Men annars är jag ganska lycklig för att idag så kommr det nya avsnttetutav VAMPIRE DIARIES .... iiih , jag är så lycklig ! Har sett jättemånga spoilers utav det nya avsnittet och jag bara längtar och längtar för varje minut som går.
LYYYYYCKA !
Här kommer några spoilers:



min , bara min man !


12e bilden: En bild på din vardag


great.

Kommer hem vid fem vilket var inte så gött , kommer alltid hem sent på tisdagar för att jag går i skolan till 16:20 det är så dryyygt.När jag väl kom hem så fixade jag något att äta men sedan efter jag hade pluggat lite så hör jag en liten unge som går i korridoren , jag är tydligen barnvakt !
Hade totalt glömt av det ... nu fortsätter jag att plugga så jag bad min bror att ta hand om henne en stund eftersom , han fixar det nog .. hoppas jag :)
btw: det blir kanske möte med fina människor på fredag.


gammal bild sedan 8:an tror jag.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Min bästavän /syster och bättre halva ! <3

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Sånt här gör min dag !


Måndagar kan vara ganska okej ibland !

Imorgon har jag freaking sovmorgon ... ååååh ! är endå en aning smått avis på min syster som är ledig på måndagar >.<
Denna veckan lär ju bli en aning chill , hoppas jag. Ska ha vinterjoggning på tisdag vilket btw : KAN GÅ OCH DÖÖÖ! , sedan på onsdagen så blir det äntligen underbara efterlängtade Lejonkungen i 3D :3
Och någon dag denna veckan så ska jag ha en mtsig fika med Lovisa som jag saknar så mycket att det nästan gör ont ... jag vill ha vecka 5 för då blir det min och syster weekend. Ska fira att vi har varit bästa vänner i två år ! ♥
min man ! <3

9e bilden: Någon i din släkt.

min kusin är så jädra cool ibland att jag är stolt att kalla han min kusin ... + han är lika störd som jag ! :D

8e bilden: En person som du saknar

Jag skulle ju kunna dra en hel freaking lista på alla dem jag saknar ! , men här få ni några utav dem för jag har inte bilder på alla (a)
ni är värda guld !<3

jag..dör !

så jävla rätt !

Plugg & Glass

Råpluggar btm med musik och glass , det hälper ganska mycket faktiskt . Eftersom det är lördag så får jag ju äta sötsaker och seda blir det mysig kväll med några vänner till familjen. Och det mixar vi med en anning bild ifrån listan ! :)

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.




cry,baby cry !

Ska nog sova nu och försöka torka ur tårarna efter att ha sett det senaste Vampire Diaries avsnittet , jag tror seriöst att jag grät minst 3 gånger bara på ett avsnitt. Det är illa. Det som är ännu sämre hur sockret bara lockar i skolan , särskilt när man har en Elin som retar en hela tiden som tjatar om godis...jag ska klara ett freaking år bara äta godis på lördagar. Det är ju bara 52 veckor, det fixar jag...tror jag .

Spotlight on me and I'm ready to break.

Äntligen fredag asågött ju , redan en vecka med skolan.. varför går det så fort för ?
och snart är det dem freaking IV-valen som ska göras , ärligt talat är jag ännu inte helt säker på vad jag ska välja... smått panik men en sak vet jag är att jag vil plugga evenemang men det ska göra två val och vilken ordning de skall vara i. PANIK!
Idag åkte Timon till Costa Rica så han är väl snart där och solar sig brun medan jag blir blekare och blekare. GE MIG SOMMAR !!!

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Avey & Mijje.. jag saknar er ganska grovt !<3

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

jag saknar denna sjuka flicka !

ta en simtur i viskan?

Efter att ha ätit en väldigt go subway så gick vi för att hitta min älskade , efterlängtade tröja .. men självklart ... fanns den inte ! , så det blir väl att köpa den via internet.
Va ju som sagt idag på bio med min syster , den filmen var faktiskt ganska bra och det ännu lite roligare är at vi var dem ända unga där x'3
Och det som nästan gjorde min kväll fullbordad var när vi skulle gå till rese så ville tydligen min syster ta en tur i viskan , jag trodde seriöst hon skulle ramla i så jag fick smått panik. Och nästa vecka blir det kanske Lejonkungen i 3D.
Och snart är det två år sedan det blev vi två ♥
Imorgon åker Timon till Costa Rica :(

svenska i mitt hjärta!♥

Ska snart ha Svenska med underbara , fina Lisbeth ;pPpPpPP... ganska segt ändå. Men om man bortser ifrån det så kommr dagen bli ganska chill eftresom idag ska i träffa våran nya historielärare och efter det ska jag träffa min syster för att sedan se om jag kan hitta Michael Jackson tröjan so jag tänker dö för om jag inte får den efter det ska vi på bio och se på Simon & Ekarna. Komre bli en awesome torsdag !

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

endå en tid som jag saknar ganska mycket ! , sommaren 2009 är en av dem bästa ! ♥

CHECK IT OUT !

Tycker faktiskt ni ska ta och tiita min fina syster egna hemsida , den är inte riktigt klar ännu men som ni kan se så är den riktigt snygg ändå. Om ni inte visste eller listat ut det efter jag hade lagt upp en video när min syster sjunger så är hopn en grym sångare som håller på jobba med att göra sin första skiva..can't wait tills jag ska stå i kassan och köpa den och vara stolt över att hon är min syster !
klicka på bilden för att komma till sidan + en video när hon sjunger.

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Blev en väldigt söt bild på min broder och min ännu sötare lille kusin ifrån när vi var i Stockholm.
Ska nog seriöst lägga mmig för jag måste verkligen vila ut ...vända på dygnet dagen innan skolan ska börja igen och dagen vi slutar 16:20 , det var inte en av min bästa idéer direkt. btw : På torsdag blir det bio med systern min och så SKA jag hitta Michael Jackson tröjan jag lade upp i ett tidigare inlägg.

Back on track.

Är i skolan nu och gör inte så mycket för det vi ska göra nu har jag redan för jag är så duktig (a)...särskilt om jag jobbar med Elin. Känns sådärlagom bra att vi har två lektionre kvar men slutar ändå 16:20 , åh tro mig . Damn it sucks .
min humor när jag är trött !..

2a bilden: En bild på dig själv


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Dem flesta jag umgås med är väl mest dem ifrån min klass , Lovisa , Elin ,Sjöhästarna, UNFarna & såklart min fina syster !
fler bilder kommer snart !

åååh, såklart listan.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


ändrade lista istället för jag kom på att det fanns sker på den andra listan som inte jag har kvar några bilder på denna datorn (a)

This is tragic.

Hur kan man ha sådan röst ... skulle göra vad som helst för att få hennes röst !

kort om dagen !

Idag sådär lite sista minuten planerat så fixade jag biljetter till mgi cooh min bror till Alvin och Gänget 3 som gick på bion idag , det roliga är att det var nästan bara min bror som var helt inne i filmen medan ajg satt coh pratde med några utav mina kompisar och smått sjöng med i låtarna som jag kunde ^^
Den var faktiskt en aning söt ... Imorgon skulle jag egentligen börja skolan men det blir inte så för vi har inga lektioner s istället blir det på Tisdag . Jag saknar klassen , dem sjuka skratten , den sjuka humorn och allt med våran klass har med att göra. Så saknar jag min syster såklart och Timon som jag inte lär hinna träffa innan han åker till freaking Costa Rica i tre f***ing månader. Smått avis ? , Jupp. Kommer sakna honom som en galning ? Jajamen...
känner att jag måste verkligen ta nya bilder ... eller ha en photoshoot med syster min !

this is it.

Titta på This Is It och jag blir alltid lika glad och en aning deppig när jag ser den , jag börjar tänka på när jag var på premieren med mina fina flickor och hur vi bara storgrät till nästan varenda låt !
Men nu är jag en aning fast på denna tröjan som mjsweden.tk visade som finns i H&M för bara 149 :-
så fett värt !... Jag ska ha den !
you'll be mine !

just sayin'

I've been alone
When I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud
But I still go home knowing that I've got you
There's only us when lights go down
You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside
Singing Ave Maria


truth.


LYCKA PÅ HÖGSTA MÖJLIGA NIVÅ !

Har äntligen hitta det nya avsnittet av Vampire Diaries ! , mihihi ..lycka på högsta nivå. IT'S DREGGELTIME !

Vampire Diaries Kalender !

Är med en tävling där man kan vinna en grymt snygg kalender med Vampire Diaries tema, blev bara lycklig så fort jag såg den och jag vill verkligen ha den !
Såhär gör du för att delta i tävlingen:
- Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med och tävlar - klicka på bilden
- Skriv med ditt namn och mejladress (för att jag ska kunna kontakta vinnaren)
- För en extra lott så kan du skriva om tävligen i din blogg (länka inlägget i kommentaren)
och/eller följa bloggen på bloglovin
Tävligen avslutas lördagen den 14 januari kl. 00.00.
Jag är med och om du är lika kär i kalendern som jag borde du också vara med !

I'm no longer your muse


ganska chill.

Idag skulle jag ägentligen vara med Timon, Nala och Anton i Trollhätan för att säga ett sista hejdå till Timon för han åker till freaking Costa Rica i tre månader. Jupp. Jag kommer sakna honom! Men det blev tydligen inte så , så jag hoppas att de ha det bäst och tänker på mig när de flummar sönder med deras underbara sjuka humor.
Imorgon blir det att vara med en väldigt fin flicka vid namn Sandra..saknar det flickan !
åh..åh.. 02:00 så kommer de nya avsnitten av Vampire Diaries , om ni bara visste hur jag har längtat till denna underbara dag ! , dags och dreggla (a)

you're my heaven on earth !

Idag så var jag en lycklig flicka som fick träffa min systeri Borås , där vi gjorde stan osäker och hade det allmänt bäst eftersom vi är bäst ! Fick äran att hjälpa henne välja klänningar där hon btw var jättevacker. Det som alltid gör mig så glad när jag är med henne är att hon får mig skratta lätt och hon ser när något är fel på mig och vi skrattar nästan hela tiden. Syster du är bäst och vi mot allt ! <3
syster , vi mot allt !<3

träffa syster idag ! :D

Vaknade en stund sedan för att bli riktigt pigg typ ...nu !Idag blir det att träffa systern min som jag har saknat så jag nästan spricker...mihih kommer bli bäst , eftersom vi är bäst . Kommer kanske lite bilder när jag kommer hem :D♥

LYCKA PÅ HÖG NIVÅ !

Min syster ( Nala) gjorde min dag när hon skickade en länk till Lejonkungen i 3D !!!
miiiiiihiiiiiii , lycka på högsta graaaad !

jag tar det tillbaka ..

I ett tidigare inlägg var jag en aning deppig men jag tar tillbaka det för en stund senare jag lade upp det blev jag överlycklig av en annan sak som jag fick veta ! , MIIIIIIIIIIIH ♥
tänker inte säga vad det är men ändå , är en aning överlycklig :D
syyyyster...vi måste prata snart !



Look at that body !

asså GAH ! , att det inte finns någon lag om hur snygg man får vara !



just what I needed.

året kunde ju ha börjat en aniiiing bäättre !



satansbuss.

Sitter bokstavligt talat i satansbuss , jag kommer snart DÖ utav värmeutslag om jag inte får friskluft snart. GAH! ... kommer nog bli att hoppa in duschen när jag kommer hem !
If I die young bury me in satine lay me down in a bed of roses. sink me away in a river at dawn , send me away with the words of a lovesong.


första inlägget i 2012 !

Nu är det 2012 !
Nya möjligheter , nytt kapitel ,nya chanser , nya risker och nya upplevelser .
2011 är över ... det är nu  jag ska och satsa på nytt i livet och allt , 2012 är ett nytt kapitel !
2011. you're out of my life!