Too Bieber!


Åh vad jag älskar White Collar! 

State of shock

Segt här! Hell yeah! Men har ju haft praktiken och haft en hel del i huvudet. Kan också säga att jag vill verkligen blogga men det känns som om jag inte hinner. Vilket är en aning synd :( 

Anyway...denna veckan så har deg varit en aning fullt ös! 
Har äntligen skrivit ut en massa cv:n så ska på jobb-jakt någon dag i veckan,min bror fyllde år igår och imorgon så ska han få min present! Ska bli en överraskning som jag hoppas på att han kommer gilla :), men idag så fyller min lilla Mammi år! 







Colors of the wind

 

Ursäkter och mer ursäkter....

Seg uppdatering igen. Förlåt men nu har jag faktiskt en ganska ''bra ursäkt'' om det nu finns något som heter så. Men dessa fyra veckor så ska jag vara på praktik och väldigt mycket av min tid som går över så jobbar jag väldigt mycket med gymnasiearbetet och skriva i dagboken jag har för dokumenterar allt. Så jag kommer ibland på mig själv att jag har glömt min egna.personliga blogg. Så det finns gånger jag kanske bara slänger in en bild. Men förlåt för det igen. Såååå...jag har nu bestämt att lite då och då ska jag skriva lite om praktiken här med. Ska även försöka ta lite bilder ibland :)

"I wish I could say I didn't know the feeling"



"Our smile just fade just fade away"




Två bilder som förklarar praktiken....