I'm not human




READ IT/COMMENT IT AND LOVE IT ♥

Tycker verkligen ni ska checka Jacqueline officiella blogg där hon bland annat lägger ut sina egna låtar,bilder en del inlägg you name it. Grym är den!
Bara klicka på bilden och sedan njuta :3
 

Jag har världens bästa vampyr-syster!


Sommar...var är du?

Lyckan som växer inom mig när jag tänker på att i sommarn...är jag i Spanien...och jobbar på restaurang...i Malaga!
pure happiness

My brother is like my best friend,just sometimes a pain in the ass as well

Solen sken imorses så jag fick världens kick att gå ut och fota. Om jag får säga det själv blev bilderna väldigt episka och idag har den duktiga sidan av migvalt att bara ta igen allt plugg jag har inte gjort i veckan.Spanskan och praktik dagboken....sednäan ska jag och min bror avsluta våran Harry Potter-maraton.Imorgon är det även min broders födelsedag!







Something to look for to

Nu-Revenge
Imorgon-PLL&Vampire Diaries
29 oktober-Min broder fyller 12
30 oktober-Mamma fyller år
2 november-Vänersnäsefterfest
3 november- Halloweenparty med fint folk
21 november-syster blir 19
24 november-Party för syster!
5 februari-Jag och syster firar tre år
9 februari-Melodifestivalen i Göteborg med syster
I'm not complaining :3
Jacqueline's bild :)

I'm gonna miss you like a child misses their blanket

The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps till I'm full grown, full grown
Fairy tales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay
Like the little school mate in the school yard
We'll play jacks and Uno cards
I'll be your best friend, and you'll be mine
Valentine
Yes, you can hold my hand if you want to
'Cause I want to hold yours too
We'll be playmates and lovers, and share our secret worlds
But it's time for me to go home
It's getting late and dark outside
I need to be with myself and center
Clarity, peace, serenity
 
 

I say no more


It should be out by now

Allt socker borde vara ute ur kroppen snart,gick två mil igår med musiken i öronen och jobbade samtidigt. Kändes hyffsat trots att det började ösregna och då menar jag ösregn. Tror nog att jag kommer få panik när jag ser solen för börjar glömma av hur den ser ut. Så epic att jag ska ha en hel sommar i Spanien nästa år...åååh vad jag vill dit nu.

Såg TVD avsnittet i fredags och jag grät,rös under hela avsnittet. På riktigt...ända från när Tyler blir skjuten i hans egna hus eller när de tända lamporna..eller..eller min absoluta favoritscen när Damon sitter vid Alarics gravsten och pratat med hans spöke "I miss you to,buddy!"...assåååååå...


Imorgon blir det skols på ett sätt så känns det bra för jag saknar alla fina. Men på ett sätt lite skevt att jag ska bara dit en dag i veckan pga praktiken.

Dags att ta en trip till Mystic Forks...



I feel like I am having a melt down

Adam Lambert,ska vara med i PLL...jag tror inte jag har varit så lycklig för gästartist någonsin!♥
 

Tired

Fick vara med i fruksoten idag vilket innebar att jag var tvungen att gå upp fem på morgonen och skulle egentligen sluta ett men slutade tre. Lång historia varför. Nu sitter jag och pluggar,lyssnar på musik och vill att den blir 21:00 så jag kna få se Revenge. Och ikväll kommer ännu ett avsnitt av TVD,och om sex dagar blir det PLL. Jaaaaao..jag är en vädligt glad tjej! Nu mer plugg och musik. 
 
Det där med socker förbudet går hyffsat bra,bara att jag har sjuk abstinens och ångest. Det går ju inte vara nyttig när man är omringad av bullar m.m måste ju gå därifrån... min viljestyrka! 
Fast jag vett att jag coh Jacqueline kommer klara,för att vi klarar allt <3
 
 

Girl on fire

 
 

She's just a girl, and she's on fire

Hotter than a fantasy, longer like a highway

She's living in a world, and it's on fire

Feeling the catastrophe, but she knows she can fly away

 

Oh, she got both feet on the ground

And she's burning it down

Oh, she got her head in the clouds

And she's not backing down 

This girl is on fire


Here we go again

Nu så börjar min andra vecka i praktiken och nu ska jag börja ta mer ansvar i hotellet. Kommer nog gå bättre än bäst. Nere är min broder,mamma och pappa och tittar på den efterlängtade och (God vad min bror har tjatat om den...) Sverige-Tyskland matchen. SSjälv tittar jag på Magic Mike och smått dregglar (a) 

Seg bloggande jag vet,men vi fick en massa uppgifter till praktiken så nästan all min efter att jag har kommit hem ifrån den går åt den. 
 
Nu ska jag och syster bli nyttiga och bli snyggare än någonsin. Detta klarar vi!...
Inget socker/godis/chips/glass/läsk you name it...borde väl inte vara så svårt? :3
 
 

Real burrrned!


Pizza time!

Dagen kunde ha varit bättre men,men. Nu så har jag precis duschat och nu ser jag på när min broder hjälper mamma laga en hemmagjord pizza! Söndagsångesten gick precis bort en liten bit....
Imorgon blir det skola. Svenska,Frukostservering och Matlagning. Sweet life :3






''...Now I can watch you die,all over again''

Första veckan på Vila är officielt-Done.Fick sluta lite tidigare och då gick jag ner för att se hur det gick för syster och annat fint folk för insamlingen till Världens Barn,och påvägen dit fick jag en hemsk upplevelse. Den hemska Gangnman style-grejen/skräpp låten var på radion så där fick mitt humör ner till botten smått. Men sedan gick och köpte present till Emma som fyller år imorgon. Den fina flickan blir 17. Så hon fick en One Direction skiva och hennes favoritgodis lackrtis. Hennes min när hon såg skivan var så söt att jag nästan dog. Hon är så söt och hennes lycka gjorde min dag. Och utav Elin fick hon en urgullig nalle. Efter det gick vi och fotade som galningar på pretty much allt och bilderna blev faktiskt riktigt bra. Ibland älskar jag min kamera!
 
Nu såg jag precis det första avsnittet utav fjärde säsongen till TVD. Jag tror det gick lite mer än tio minuter och jag satt,grät som ett litet barn. Gud vad jag har saknat det den serien,mitt liv. Yessss....nu är jag en väldigt glad tjej!
 

Två ord och en bild

Lycklig.Vampyr!



First day-done

Nu är min första dag på Vila-done! Så nu förtjänar jag att drömma mig bort och vara lika awesome som jag var idag, imorgon. SCORE!

Det är bara två dagar kvar till TVD igen,så nu tänker jag bojkotta GG lite och bara fokusera på TVD och hur mycket jag saknar och snart är Halloween-avsnittet av PLL! Once again....SCORE!

Peace out!






Getting ready

Känns så otroligt weird att bara gå till skolan en dag i vecakn från och med nu och sex veckor framåt. Imorgon börjar min praktik och på ett sätt taggar jag faktiskt ett dugg men ändå är det en del av mig som biter sönder naglarna av nervositeten. Och jag biter aldrig naglar.

Elin,Emma och jag bestämde oss för att vi ska tjocka oss på torsdag med en god lunch för att fira Emma. De var med på min överraskningsfest och jag kommer för evigt vara tacksam för det! Så vi ska se till Emmas födelsedag blir epic :)

Nu efter att jag har duschat,städat och fixat inför imorgon. Så tycker jag att jag förtjänar en underbar sömn.Med det menas det att jag ska drömma mig bort till stugorna där jag ska möta min bästa syster och våra underbara män. To the cabins!

Hold your breath and count to ten


Just Tonight

Med "A drop in the ocean" på repeat i hörlurarna så ska jag somna gott och drömma mig bort till Mystic Forks där syster kommer vänta med våra underbart/sjukligt/snygga män. Ian,Johnny,Paul,Chace och Channing...och såklart syster. Let's get crazier than craziest!

Time for GG

ÄR glad efter gårdagen eftersom denn var väldigt mysig och behövdes något enomrt. NU har jag äntligen jobbat klart och har träningsvärk i armarna och benen så det bara går, så nu ska jag ta det allmänt lugnt i soffan med en mysig kopp vanliljte i knät medan jag tittar på Gossip Girl. Nu är det även en vecka tills jag blir världens lyckligaste flicka igen för då börjar den fjärde säsongen av TVD och jag kommer gråta,skrika,skratta och tappa andan som vanligt till avsnitten. Snart är även Halloween-avsnittet till PLL... mitt liv äger at the moment. Och nu.... Gossip Girl!
 
 
 

Revenge

Nu kommer min torsdagkväll bli episk. Nu ska det bli Revenge och bara för jag tycker att jag förtjänar så har jag en kopp vaniljte och kanelbulle i knät. SCORE
! :)


If you'd be lost in the dark - I'd come and find you




Before I die