Dear bestfriend...

Idag är det ingen vanlig dag. Idag är det min allra bästa väns födelsedag! Jacqueline,du börjar bli gammal. Du fyller tjugo år idag. Jag kommer fortfarande ihåg första gången vi träffades,du var 16 och jag var 14. 
Små småttingar med andra ord! Hihi,men ändå! Vi har praktiskt taget klarat och gjort allting tillsammans. För vi vet båda två att tillsammans klarar vi allt! Om du bara visste hur sjukt stolt jag är över dig,och hur stolt jag är över att kalla dig för min bästa vän och kalla dig för syster.För det är det du är,du är som min syster! Du vet saker om mig som ingen annan vet,du förstår mig bättre än någon gör och efter allt så står du fortfarande alltid vid min sida. Så som no matter what kommer jag alltid finnas här för dig!
Du är världens bästa systeryster! Och ännu en gång,jag är sjukt stolt över dig!
Grattis på födelsedagen Jacqueline Broere,hoppas att du får en superfin dag och du förtjänar verkligen det bästa av det bästa! Love you!<3 





To be honest...




Inspiration

Haft det en aning crazy men denna helgen har varit någorlunda lugnt. I fredags så stack jag och några andra fina klasskompisar till Göteborg för att gå på Kunskap&Framtids mässan. Gick på tre föreläsningar som lockade mig mest och fick med mig en hel broschyrer. En massa tankar som går runt i huvudet om vad som ska hända efter gymnasiet. Helt sjukt att lilla jag kommer ta studenten om 207 dagar och innan dess så ska jag bland annat ta körkortet,praktik och balen. Insane. Men anyway... Får väl se var allt leder till! Vet någorlunda vad jag vill men ändå!

I lördags så blev det ett tidigt Zumba pass,sedan var det att åka hem och äta och plugg. Kan säga direkt att denna helgen förutom att åka till Göteborg så har denna helgen varit plugg,plugg,mera plugg och ännu mer plugg. Jupp,just love it!



Fars dag

Det jag varit lugn idag. Har för det mesta sett serier,varit med familjen,varit och pratade om övningkörningen med en av mina handledare. Och sist men inte minst så firade vi fars dag en snabbis innan pappa stack till jobbet. Min bror gjorde en paj och jag fick stå för vaniljsåsen. 

Imorgon är det skola igen och en ny vecka. Då kör vi igen! :) 



Papi,du är min hjälte,klippa och bästa vän. Utan dig vore jag inte personen som jag är idag,jag älskar dig pappa. Och jag kommer alltid vara tacksam för allt du har gjort för mig. Vad som än händer kommer jag vara din lilla prinsessa och du min kung! Grattis på fars dag!<3

Min man ❤️




Ta mig tillbaka

Låg och tittade på en massa London bilder. Helt sjukt vad jag saknar det. En helt fantastik resa med en awesome klass! Måste säga att de var nog en av de bästa resorna i mitt liv! <3




Been through worse

Här snackar om aktiva klubben typ! -  Eller? 

Här snackar vi om grymt bra början på helgen. Och ja,är ganska ironisk där med. Idag så hade vi bara en lektion idag i skolan vilket religionskunskap,som tur för att har så sjukt ont i hela kroppen att vill vet inte vad. Låtsades som inget på morgonen men när jag väl var på bussen hem så vet jag inte hur eller varför men det blev värre. Först trodde jag att det var något annat men mamma tror att jag börjar bli sjuk. Vilket är nog det minsta jag behöver vid det här laget. Just great! Men,men.. Som ni kanske ser så har jag börjat med att göra om bloggen en aning lätt. Är inte helt klar men fixar mer imorgon då det är med tungt hjärta jag var tvungen att avboka min Zumba.
Så imorgon blir det plugg,bloggen,serier och vila ut som står på schemat! 




Story of My Life