Gömmer mig under löven

Söndag,score? Har jobbat färdigt nu,sitter och myser med en varm kopp vaniljte och GG. Pratar lite med syster och bestämmer vi ska ha girl-talk denna veckan,saknar våra underbara stunder hur ena stunder kan vi storlipa och den andra sekunden sitter vi och garvar tills vi får magrutor. Nu ska jag få dreggla över en väldigt fin Nate :)

I don't know what I'm into

I'm miss autonomy, miss nowhere
I'm at the bottom of me
Miss androgyny, miss don’t care
What I've done to me

I am misused, I don’t wanna do
Be not your slave
Misguided, I mind it, I'm missin the train.

And I don't know where I've been
And I don't know what I'm into
And I don't know what I've done to me

And as I watch you disappear into the ground
My one mistake was that I never let you down
So I'll waste my time, and I'll burn my mind
On miss nothing, miss everything

I’m miss fortune miss so soon
I’m like a bottle of pain
Miss matter you had her
now she’s goin’ away

Shopping w. Mammi

Gårdagen var en aning piss pga av den satans orienterings-saken men när jag kom hem så sprang jag praktiskt taget till duschen och sedan fick jag god mat. Drack nog liter av vaniljte igår för jag var så kall+ så tittade jag på Micke och Molle som jag fick av mina vänner Emma,Elin och Alexandra :) Nu sitter jag med Tess och är allmänt sociala för våran lektion är inställd så ska passa på se de få avsnitten jag har kvar av GG! Efter skolan blir det shopping med mamma också...denna dagen lär bli bättre än igår! 
 

Get me through the days...

...18 dagar....
.....sedan blir jag världens lyckligaste igen

I guess I just needed my brother

Damon och Stefan...åååååh så fina! ♥

Taggar så fett inte för morgondagen

Är hemma nu och tittar på tv med mamma och myser med en varm kopp vaniljte!<3 Dock så måste jag börja plugga och skriva färdigt engelskan snart....en annan sak som gör mig lite mer pisst är morgondagen.Freaking Orientering...vill verkligen inte,orientering och matte är nog det som förstör hela skolan för mig. Jag brukar vara väldigt glad i skolan men när jag ska på matte eller ha orientering så blir jag bara ledsen för det förstör så mycket. Som tur är imorgon den sista gången jag har orientering...i hela mitt liv...

Glad och trött tjej

har en helt awesome helg,helt sjukt hur bäst den var...jag fick en överraskningsfest av mina fina och underbara vänner! Den lyckan och den där känslan när man håller in tårarna för man var så glad var ganska fin. Jag trodde att jag drömde när jag hörde ''GRAATTIIIIS!'' och fick nästan konfetti på mig, tack till alla fina vänner som gjorde den dagen till en dag jag kommer minnas för evigt! Och tack till min fina,underbara,bästa syster som gjorde allt det för mig,vet inte vad jag har gjort för att förtjäna en sådan fin syster som henne eller sådana underbara vänner jag har.
Min pappa hade rätt '' Du har väldigt bra vänner,du förtjänar dem...ta hand om dem!''

Nu sitter jag i grupprummet med Elin lyssnar på random musik och försöker göra klart svenskanmedans hon gör frukost-grejen...jao,jag älskar mitt liv ibland ♥
 

 

Alla skoldagar borde vara som dessa

Nu sitter jag i cafe Leva efter en ganska episk skoldag. Fick frukostbuffé med klassen i Scandic där jag tog en hel del bilder med mitt barn och efter en stund så började vi snacka med några jättegosiga MMAs spelare ifrån USA..de var så grymt söta och vi tog e massa bilder,pratade och blev även bjudna till deras matcher och efterfest. Men jag tackade nej efter nu väntar jag på syster för att vi ska ha en epiiisk dag/kväll/natt/morgon. Vi ska ha det allmänt bääst med TVD,mys och tjocka oss som jag vet inte vad! :)
Denna dagen kommer och är en ganska fin dag trots att vädret kunde ha varit bättre !

The girl with wicked mind

 



You make me wanna die
I'll never be good enough
You make me wanna die
And everything you love
Will burn up in the light

And every time
I look inside your eyes
You make me wanna die

Nu är min dag fullbordad!


Nikon D1300,mitt barn

Min dag idag! Känns jävligt bra faktiskt och att man har en sån underbar familj att fira den med gör allt så mycket bättre...Nu blir jag sjutton,fasen vad gammal jag har blivit. Åldras med stil.
 
Mitt barn :3

last day

Njuter smått av min sista dag som 16-årig , om några timmar så blir jag sjutton och ja. Har en aning ångest så nu blir det GG....

My head is spinning

White knuckles and sweaty palms from hanging on too tight 
Clench of jaw, I've got another headache again tonight 
Eyes on fire, eyes on fire, and the burn from all the tears 
I've been crying, I've been crying, I've been dying over you 
Tie a knot in the rope, trying to hold, trying to hold, 
But there's nothing to grab so I let go 

I think I've finally had enough, I think I maybe think too much 
I think this might be it for us (blow me one last kiss) 
You think I'm just too serious, I think you're full of sh-t 
My head is spinning so (blow me one last kiss) 

You're Beautiful




Måndag

Helgen gick läskigt fort vet inte varför men ändå. På lördagen så började enkelt med jobbet och som tur fick jag tur av min broder som jag nu har lovat att jag ska köpa en Ben&Jerry's glass på onsdag efter hans simprov. Sen på kvällen så stack jag till Avey och hade det allmänt mys,även om det bara var Kajsa och jag som kom men det var väldigt roligt ändå. Och igår så tog jag det bara lugnt med mamma medans min bror var på match. Såg några GG-avsnitt och pratade med henne om lite grejer. Nu så hade vi svenska och vi tittade på någon gudar fim som jag redan hade sett men ändå...och såklart så kom en liten överraskning. Vi skulle ta skolkort och jag orkade verkligen inte fixa mig imorse så jag såg ut som en .....säl eller något.
Nu ska vi ha lektion med Marie som tar hand om våran praktik grej så jag hoppas vi får reda på det nu...nervös.....
 

It's okay

Alla har känt sig som en outsider, nu är jag bara stolt att säga ''That's me!''.
Inte rädd att bara vara jag längre...stort tack har den fina mannen på bilden !


Turn around

En fredag brukar vaa den bästa dagen i hela veckan,tyvärr är det inte för mig idag...

Days end.

 
2:26,så gulligt att jag smått dog
<3

En vecka.

Idag är det exakt en vecka tills jag blir sjutton. Små taggar sönder för onsdag och fredag nästa vecka,men längtar även efter lördagen denna veckan för då får jag träffa fina vänner som jag inte gjort i ett tag nu. Saknar dem,galet mycket!<3

Idag var det för det mesta en hyfgsad slapp dag. Idrott,orienteringusch,fy,blääääää.Rast.Lunch.Klf.Naturkunskap-hyffsat!

Snart sla vi få reda på var vi får praktisera också vilket konstigt nog är jag en aning nervös för....

GODNATT VÄRLDEN!.

Dreamed of paradise

 


Nothing.

Dan och Serena är tillsammans igen.
Chuck och Blair är så söta när de bråkar att man vill bara krama dem.
Gossip Girl,Säsong 2.....Nu du!

Exakt en månad tills jag blir världens lyckligaste flicka!



Säsong 4...11 oktober,kom till mig!



Kvinnan är seriöst dödlig!


Ge mig hennes kropp,hennes utseende!
har aldrig i hela mitt liv varit så avundsjuk som jag är nu...
Nina Dobrev♥

That awesome feeling when you know why you're smiling

 Idag har jag nästan bara pluggat,lyssnat på musik och bara haft en go fredag. Jag,mamma och Camilo gjort hemmagjord pizza. Älskar det! Så nu försöker jag bli klar med svenska läxan som är helt ... jag vet inte vad.Sedan ska jag nog vara så satans episk och läsa engelska boken,göra spanska uppsatsen och imorgon ska jag bli klar med min redovisning för entreprönerkunskapen. Jupp,min helg är plugg-helg men jag ska ta en paus med att gå till Skene Marten och göra stället allmänt farligt,träffa fina vänner som jag inte gjort på ett tag och bara ta det lugnt. Och idag är jag en aning extra lycklig för vi fick reda på att eftersom ettorna ska till Varberg och den andra klassen i tvåan ska med så är vi lediga. Riktiga YESSSSSSSS-moments! Så istället för lektion ska vi göra en spanska uppstats som sagt jag håller på med. SCORE! 
Back to work...
 
 


keeps gettin' better

Jag klagar inte så mycket längre känner jag.Har fått ett jobb så det är ganska epic så det känns så fel när jag säger '' Det var jobbet som ringde''. Kännes verkligen att jag börjar bli vuxen och att jag är snart sjutton. En del av mig längtar tills jag blir typ 20 men den andra delen vill bara stanna tiden och vara ''ung och dum'' hela tiden. Känns så fel att jag går i andra året i gymnasiet,ska börja övningköra på riktigt ska bara få tillstånd och har jobb...jupp,ångest!
Nu ska jag skriva spanska läxan,läsa 15 kapitel ur engelska boken och försöka andas ut.
Som tur har jag mina fina,underbara och klockrena vänner som håller mig kvar på marken när jag är på gränsen till att flyga iväg. Jag saknar min bästa barndomsvän Jackie Chan som en galning och blir så glad när vi pratar om våra gammla minnen när vi gjorde Kinna eller Skene allmänt farligt,sommrarna tillsammans,Borås-trip med familjen och våra stunder på bion. Jag älskar dig Alexandra Bowin Johansson,remember that!♥
 
Och såklart min systeryster. Som kommer alltid vara min bättra halva. Du och jag,always and forever!♥
 





Kan inte den 11:e oktober komma lite snabbare?

 
jupp,en del av mig just dog. Jag vill att The Vampire Diaries Säsong 4 kommer,jag vill kunna dreggla åt min löjligt snygga man Damon,vill kunna gråta åt Elena och Stefan.
JAG VILL HA 11:E OKTOBER!!
 

Who will fall far behind?

Suckle on the hope in light brassiere
My, my, my, my, my, my, my, my
Sullen load is full, so slow on the split
And I told you to be patient
And I told you to be fine
And I told you to be balanced
And I told you to be kind
And now all your love is wasted
Then who the hell was I?
'Cause now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines
Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?
 
 
 

allt börjar bli bättre

Nu ska jag sova. Kom hem från.mötet typ för en halvtimme sedan.eller något nu har jag fixat allt till imorgon och är på gränsen till att däcka.
Eftersom vi slutar såpass tidigt imorgon tänker jag total strunta i att fixa mig imorgon så om ni ser en kort,brunt hår-gränsen till slitet,sliten,osminkad och trodligen vampyrlilt person...that's just me :)

I'm out of it

Idag så har det blivit en hyffsad dag :) Skolan var ganska chill och jag fick reda på att jag har fått jobb vilket gjorde min dag en aning glaaaad. Efter skolan gick jag in i staden för att köpa en kalender som jag behöver för att jag kan inte hålla ordning på mina grejer annars. Så satans kickass är jag! Nu sitter jag i Lönnen och väntar på att syster ska komma för att vi ska på möte and we need to talk + jag saknar henne galet mycket

"She's the reason the word b*tch exist"

Idag har varit en go dag! Hela dagwn gick åt att vara med Magdalena som är en av de bästa på denna jord! Vi har varit bästa vänner sedan dagis och vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Vi lyssnade på musik,bakade och så fick dem två nya ursöta kattungar! De var så söta att man ville bara äta upp dem :3

Igår så pratade jag med syster och det kändes en aning bättre efter! Really needed that....

I'm kind of in love ♥