YODO

Dagen har varit epic. Var på möte med min mamma och blev verkligen jättenöjd och glad av den positiva feedbacken jag fick. Sedan gick jag och mamma in till stan där jag fick med mig ett par assnygga byxor,och vi åt god mat. hade det allmänt bäst och mysigt. Dock så kom snön nu så det är officiellt att vintern har kommit och hoppas verkligen att det finns snö till jul! Nu sitter jag hemma med en gosig känsla i mig med att jag har aldrig varit så glad för det nya TVD avsnittet. EN del av mig är på riktigt död...helt sjukt!
Måste tänka efter om jag ska på discot eller inte,ser dock inte så ljust ut där....

Drunk


Living on the edge.

Fick beröm av min svenska lärare för jag har utvecklas jättemycket sedan förra året och jag blev så klart jätte glad! Nu ska jag börja läsa min 719 sidiga bok av Charles Dickens,sedan blir det min älskade Revenge,måste dock se om hela första säsongen,well well. Jag klagar inte. Vad gör man inte för skolan ibland? Äh,Living on the edge!

Zombie mood- ON!

Sorry,för seg uppdatering!

Veckan har väl varit sisådär. Försov mig i måndags,igår kom jag en aning sent för jag hade läst fel på schemat och idag så har det än så länge varit hyffsat okej. I helgen firade vi ju Jacqueline's födelsedag och snart kommer väl bilderna upp,de var ganska få dock. Men,men....
Nu när jag inte har praktik längre (sadface) så är jag i skolan igen och ska jag vara ärlig så har jag inte saknat det ett dugg. Idag börjas det med IDROTT! Ska bara skicka in APL-uppgiften vi hade och sedan mitt pokerface.

Har av någon konstig anledning skaffat Twitter,för det mesta var det för att följa Ian Somerhalder och de andra castet ifrån TVD men ändå.
Twitter: andreasimbavale

FÖÖÖÖÖÖÖLJ!

Blir så glad varje gång jag ser denna bilden ^^

Ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag. Oh hell no. Idag är det Jacquelines födelsedag!! Jao,idag är det ingen vanlig för exakt 19 år sedan och några timmar så föddes du. Det gör små ont och säga detta men du...börjar bli gammal. Fast dock så åldras du med stil. Like a Salvatore,med andra ord!
Jag är så glad att du kom in i mitt liv. Att du orkar med mig ibland trots jag kan vara en pain in the ass...hehe. Det går inte beskriva hur stolt jag är ver att kalla dig för min bästa vän,min andra halva och min syster.Tillsammans har vi gått igenom så mycket. Vi har gråtit i floder tillsammans,vi har skrattat tills magrutorna kommer fram och på något vänster är vi bättre än bäst!.
 
Du är på riktigt som en syster och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig,är så stolt över dig. Hur vacker,modig och stark du är! Så stolt att säga du är en del av mitt liv. Helt sjukt hur mycket du betyder. Nomatter what så kommer jag finnas bara ett sms,ett samtal ifrån och vara här för dig. Ingen och inget kommer sära på oss...vi kommer vara de där awesome kickass tanterna i stuga och äter kakor vid balkongen. Där kommer vi sitta och prata om våra minnen. Rum nr 6,Duschen,It's a plastpås,You name it!

En sak ska du alltid komma ihåg...Jag älskar dig min fina ängel! Min själssyster! Och vad en som händer spelar ingen roll om du bor i USA och jag i Spanien så kommer det alltid vara vi. Du och jag. Tillsammans är vi starkare än starkast och tillsammans klarar vi allt.There's not a star in heaven that we can't reach!
 
Kan vara jobbigt ibland,det kan kräva tårar,det kan kräva en hel del skratt tills det leder till magkramp. Och som sagt så kommer det alltid vara du och jag! Allways and forever!<3
 
 
Jag älskar dig min fina själssyster!♥
 
 
 

Lyckligare nu

 
 
Dagen började lite små dryg med vetandet att det var måndag och att det är mi sista veka i APL:en.Kommer kännas jättehemskt när jag går därifrån på fredag :(
Anyway..Idag som vanligt så började vi med svenska,dock så var våran lilla Lisbeth sjuk så vi fick göra uppgiften själva. Jag och Elin fick lite extra tid,men nu när jag äntligen klar och ska nu skicka in den. Och jag,Elin,Emma och Alexandra's humor är lika bra som jag vet inte vad.

Idag han jag träffa min grymma syster en liten snabbis där vi pratade och hade det allmänt mysigt. Vi pratade om vilka som skulle komma till Melodifestivalen när vi kommer dit och om ett möte hon skulle till. För en stund sedan ringde hon mig och gav as bra nyheter. Som gjorde att jag sitter här med ett smile på läpparna och är allmänt glad! Mihihihi,så satans bäst är hon! <3

Locked out of Heaven


On the wall

Nu kommer jag kunna somna alltid med ett leende på läpparna,har min fina Johnny Depp på väggen framför sängen och väggen jämte sängen kommer denna otroligt snygga bild hänga!. Kommer kunna vara lycklig 24/7 från och med nu. Var jag än tittar på natten eller morgonen kommer jag bli lycklig! :3

Jupp...fan girlar som bara den!

Tack Elin Fitz!<3

Give me love


Yohooo big bad vampire

 
 
 
 Bilderna ifrån maskeraden.Detta är inte alla...det är låååångt ifrån alla! Men de mest episka och de som visade hur kickass vi kan vara. Och som ni kanske listade ut så klädde jag och jacqueline ut oss till vampyrer. Vampyr-syster!<3
 
Trots febern,blodsprängdaögon,halsen var en katastrof,en aning hes och snor så klarade jag och Jacqueline...eller ah..

Repeat knappen kommer gå sönder


Heart as loud as lions

You've got the words to change a nation
but you're biting your tongue
You've spent a life time stuck in silence
afraid you'll say something wrong
If no one ever hears it how we gonna learn your song?
So come, on come on 
Come on, come on 
You've got a heart as loud as lions 
So why let your voice be tamed?
Baby we're a little different
there's no need to be ashamed
You've got the light to fight the shadows
so stop hiding it away
Come on, Come on

I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
so put it in all of the papers, 
i'm not afraid
they can read all about it
 

To busy to bother

Seg bloggande-check? Oh yes. Nej,men nu med den lilla perioden jag har kvar av praktiken vill jag ge allt och nu har jag fått en del av skolarbete som jag hade totalt glömt av pågrund av praktiken för jag var så fokuserad. Jag är en sådan människa som inte blir nöjd förrän allt är perfekt och jag kan säga''Jag är nöjd'' Med andra ord är jag en riktig perfektionist och har den otroligt smått onödiga förmågan att se ner på mig själv när det inte blir jag vill. Men men... that's life.
 
Anyway. Maskerad bilderna kommer väl upp snart..antar jag. Har lagt upp dem på facebook iallafall nu ska jag bara få orken att lägga upp iallafall några här.Efter den underbara viruset som satte mig igenom en hel del pappersnäsdukar,alvedon och en hel del sovande som btw fick mig känna bland de mest rastlösa människan på denna jord.
Rör jag inte på mig eller sysselsätter mig med något så får jag typ ångest eller något. Men tack till pappa och mamma som tog hand om mig och gav mig vaniljte som fick bli min räddning.
 
Kameran har blivit som min nya bästa vän för jag kan nästan inte sluta fota nu. Har den nästan var jag än går. En del blider blir faktiskt ganska episka och jag blir bara glad av det :)
 
Nu har min soulmate,Magdalena åkt hem och nu ska jag fixa lite med plugget,lyssna på musik och kanske få tag på Jacqueline via skype. Men såklart en sak till. Vampire Diaries!<3
 

Just gott love,the whole being sick...thing

Sjuk de tre sista dagarna av lovet och idag blev det ingen skola för mig. Vilar så jag kan gå på praktiken imorgon...mår bara liiiite bättre.Men det är väl alltid någonting,I guess.


connected

När jag får min period får Jacqueline det med,när jag blir sjuk blir hon också det! - Vi är som ihopkopplade på riktigt :3

Helgen har varit bättre än.bäst om man bortser satans förkylning,hals och feber. Det var faktiskt jättekul och ja!- Tog en heeeel del bilder som jag lär lägga upp när jag får orken :)
Nu ska jag hämta världens gosigaste cardigan och försöka vila ut.

C ya!