"You don't want to know what I have to do for a twenty!"

Gårdagen var rent av epic! Var hos Jacqueline där vi hade en tjejkväll,där vi fotade en hel,pratade,lyssnade på musik, GOAT EDITION ❤ och var allmänt bäst. Vi är så klockrena och det blir aldrig tråkigt när vi umgås!
Nu sitter jag tyvärr påväg hem. Kändes bäst att få ha en tjejkväll med henne igen för det var sjukt längesedan vi gjorde det. Ska ju till London nästa vecka så då fick vi passa på.

Jacqueline,tack så mycket! Tillsammans är vi bättre än bäst.


11 juni...kom dåååå!

Älskar denna bilden på PLL, den nya säsongen kommer ju 11 juni. Och det är helt satans sjukt hur mycket jag längtar!

I wash my hand of this weirdness


I guess.. I won...Again

Mahahah, blogg.se. Jag sa ju jag skulle vinna mot dig! Nu efter att ha pluggat och fått se lite Bones-avsnitt så har  jag fått fixa lite i bloggen. Header ska jag dock byta. Then I'm done. Tack till den som fick mig dricka kaffe vilket uppenbarligen var Jacqueline, för att den höll mig vaken under allt plugg. Helt otroligt sjukt hur skoltrött jag har blivit, ingen motivation kvar förutom London och att det är snart sommarlov! 
Anyway, nu ska jag börja fixa lite till imorgon och sedan lägga mig och läsa '' Femtio nyanser av mörker''. Jag skojar inte, jag är seriöst besatt av de böckerna. SÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLA BRAAA!!! Ni borde verkligen läsa de om ni har läst dem! Ni kommer inte bli besvikna :D
Imorgon ska jag även till världens bästa Jacqueline efter skolan där vi ska kaozzzza och ha en girlsnight! Kommer bli lika badass som vanligt! LÄÄÄÄNGTAR! :) 
 

Don't mess with the wrong person...

Har börjat fixa lite igen här på bloggen...hihih. Och som vanligt så väljer Blogg.se att alltid bråka med mig på fel dag, där med tänker jag ta att lägga mig så inte grannarna ser en dator flyga som en fågel genom fönstret. Det får se ut som det tills imorgon. Efter att jag har gått till gymmet och pluggat så ska jag vinna över Blogg.se igen :)
 

.


16 dagar

Ett bra sätt börja helgen! Träffadesyster i Leva där vi pratade om pretty much allt. Och det märktes att vi inte hade träffas lina ofta för vi pratade en hel del! Nu ligger jag hemma i soffan med "Femtio nyanser av mörker" fast jag egentligen borde läsa Hunger Games. Hihihi. Imorgon blir det gymmet och även Zumba! SCORE! :)
Annars blir det väl bara plugg,plugg,gym och ännu mer plugg. Som tur är det bara 16 dagar kvar tills vi åker till London. Och det är helt satans sjukt,hur mycket jag taggar!


Gömmer mig under all satans plugg...

Har råpluggat mycket att det smått gör ont. Har gjort samhäll,svenska,engelska och lite naturkunskap. Det sjukt hur skoltrött jag är. Tack vare musik och några koppar(I can't belive I'm saying this...) kaffe så går det lite fortare.
29 dagar till London....ååååh jag vill åka nu!