You've got to reach out and try!"-MJ

Kan ju direkt säga att detta har inte varit ett särskild lugn tid vilket gjort att jag bloggar lite segt. Tyvärr. Men anyway! Jag har fyllt arton!,haft fest för min artonårsdag jag har äntligen börjat övningsköra,jag har bokat min studenthat,kollat på balklänningar,äntligen fått träffa Jacqueline igen, bokat möte med banken och sist men inte minst börjat skriva cv för att söka jobb för att hjälpa till med att betala student,bal och körkort samt för utomlandspraktiken. Yesss...jag klagar inte över mitt liv över huvudtaget men asså shit vilket ös det har börjar bli utan att ens själv har märkt det. Helt sick! 
Idag var jag i Knalleland med Erika och Alexandra där jag har plockat ut grejer jag behöver/vill ha :3

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova nu för imorgon börjar praktiken där jag ska vara på Scandic Plaza. Kommer nog bli bra! + imorgon kommer jag nog komma till praktiken med träningsvärk och så vidare... Är så sjukt stolt över mig själv att jag har kunnat klara av att träna och äta nyttigt nästan hela tiden enda sedan jag kom hem från Spanien. Tränar upp till 6 ggr i veckan och äter nästan aldrig något med socker i och har gått ber nästan 5 kg :) 
Imorgon som sagt är det praktik,ska shoppa lite efter om jag hinner,Zumba med min fina Alexandra och sist men inte minst så ska det bli serie tittande! På tal om serier... DET ÄR BARA TRE DAGAR KVAR TILL THE VAMPIRE DIARIES!!!!! 









Segt...

Me know. Dock så har jag lite brottom nu för jag ska till gymmet men när jag kommer så ska jag blogga om det som har hänt under dessa dagar ja inte bloggat. Det har hänt en hel del och det lär bli ett långt inlägg! HIhih, sorry för den sega uppdateringen dock, har haft mycket att göra och har knappt hunnit blogga någonting :)

Two sides...




Min födelsedag i bilder;








Bra sista dag

Idag var det en grymt bra dag! Perfekt slut och sista dag som sjutton årig för imorgon fyller jag 18!!!! Iiiiih :3 På skolan jobbade vi med HotSoft hela lektionen som vi hade från 09;00-12;00 och det var faktiskt ganska roligt och det gick bra så fort man hade fattat!
Sedan så kom mamma till Borås där vi åt god mat,gick runt lite i stan och hade det allmänt jättemysigt!...innan jag skulle till tandläkaren,det gick faktiskt bättre än vad jag trodde så det var skönt :) sedan kom jag och mamma,tog ungefär fem minuter för mig gör att hämta grejorna till gymmet och snacka vilket mage/ben pass. Jao,det kommer kännas imorgon (PÅ MIN FÖDELSEDAG!!!). Och sist men inte minst har jag äntligen kunnat uppdaterat min kära mobil till IOS 7! Är så sjukt nöjd! 
Aja,nu ska jag allt sova för imorgon är det skola :)


Här är en bild på hur det blev! 



Wrecking Ball


Nu börjar allvaret...

...för några dagar sedan fick jag mitt körtillstånd och pappa hans handledartillstånd. Nu taggar jag tills vi börjar köra :D 

 

Fin helg med en fin vän!

Denna helgen har varit en grym helg. I fredags i skolan så var det rätt så chill,när jag kom hem packade jag mina saker och hick sedan till gymmet där jag och Magdalena gick på spinning och sedan tränade vi mage och armar :) strax efter så åkte vi hem till henne där vi praktiskt taget bara skratta nästan hela dagen. Så lördag/söndag var det Skene Marten här i den lilla by hålan Skene. Under den tiden var vi inte de nyttigaste så japp,imorgon ska det bli ett extra jobbigt pass! Men som sagt helgen har varit fin med en fin vän <3




White Collar S4

GUUUD! Vad jag har längtat för detta! 
Bloopers för säsong 4 av White Collar, så bloody underbart <3

Wanna put your song on replay

I wanna hit you on repeat
Play you everywhere I go, everywhere I go, play you everywhere I go
Put you on repeat, play you everywhere I go, everywhere I go
Yeah,
Wanna put this song on replay
I can listen to it all day
I can listen to you all day, yeah you all day


As I walk on by,will you call my name?

Bra sätt att börja helgen! Idag hade vi bara två lektioner så jag slutade redan vid elva och hann med bussen. Vid fyra tog Magdalena och jag bussen tillbaka! Vi shoppa lite och åt inte så värst nyttigheter. Ikväll blir det filmmys,gossip och en hel del skratt. Imorgon ska vi även upp relativt tidigt för Zumba :) ...och på söndag blir det jobb!


Fix,fix och mer fix

Hjälper min fina vän Elin med hennes blogg,såhär ser den ut än så länge :)


Sep. 04, 2013


Ffty Shades of noooooooooo

Exakt vad är det här?... fy fasen, nu måste de verkligen göra mig stolt annars kommer jag gå sönder.

1 september

Denna dagen har känts sjukt kort. Vakna,gjorde några ärenden,gymma,duscha,äta och nu är jag i sängen och tittar på serier :) Imorgon är det en ny vecka i skolan och i helgen ska jag jobba i FN-konferensen med skolan! Känns sådär små sjukt och är så grymt taggad samtidigt.

Nu är det även september och om exakt 18 dagar så fyller jag år! :) Ny månad,nya möjligheter.