Dead man's party

Har länge älskat ''Bones'' och nu när jag har börjat titta om hela serien så blir jag bara gladare och gladare när jag tänker på att 16 september kommer den nionde säsongen. Dock är jag bara på säsong fem just nu men ändå jag älskar serien på något vänster även om jag hatar blod och sådana grejer så...jag vet inte bara något epic med serien! Har sett denna videon som är promon för säsong fem typ 53611895526 gånger. Just love it!
 

Happy birthday,my king


Spontan shopping...

...När den är som bäst. En kort stund efter jag hade kommit hem ifrån skola idag överraskade mamma mig med en spontan shopping. Fick med mig en topp och en skjorta,grymt nöjd med andra ord :)


BLI MIN?


Eye of the tiger

Idag fick jag äntligen göra det jag länge har längtat efter. Gå till gymmet. Fick äntligen gå till mitt älskade Corpus och kan ju säga direkt att jag har verkligen saknat det. Behöver det verkligen! Idag blev det spontant spinning och imorgon blir det Zumba 💃. Nu ska jag få bort allt ifrån Spanien för jag är verkligen inte nöjd med detta...så nu ska jag kämpa som bara den!


A little party never killed nobody


Just Do It!✔

Har varit ute och gått i nästan två timmar idag,imorgon blir det att fixa gymkortet+spinning med Magdalena! Nu kör vi :)


Ops..

Hihi...12 maj..det var ett tag sedan. Men nu har jag äntligen tagit tag i för att fixa här på bloggen. Har gjort en header som jag är relativt nöjd med och designen ska jag finslipa lit men är som sagt nöjd. Nu är mitt sista sommarlov över ch jagg har börjat trean. Känns sjukt att säga att jag fyller arton,ska ta körkort och går nu i sista året. Jupp,börjar bli gammal.
Hela denna sommaren har jag varit i Spanien och haft det allmänt bäst, kan lägga upp bilder någon dag. Saknar det redan och det är sjukt hur mycket jag taggar för detta året. Nu ska jag fortsätta med att småplugga lite med körteorin och för skolan.
 
 
 
Kan ju säga att den brännan är så pass som borta redan nu...