Ian Joseph Somerhalder,gift dig med mig? ❤


Efter två ganska sjuka helger utav jobb så har vi i klassen äntligen lyckas med att känna in pengar för våran London-resa som förresten är bara 40 dagar kvar till. Jao,vi taggar sönder. Jag taggar sönder att det snart gör ont i hjärtat. Tack vare jobben har vi även kommit bort lite ifrån skolan vilket också syns på arbeten. Om ni ville veta så är jag något otroligt skoltrött och bara lääääääängtar till sommarlovet.
Nu har jag varit på ett ganska svettigt gym/spinning pass. Åt även lite mat när jag äntligen kom och nu blir det att sova.

Idag fyllde världens bästa Sandra år, jag skickade världens bild på Instagram och längtar tills jag får träffa henne och ge henne världens största kram! Imorgon fyller även min lille farsgubbe 51 så vi kommer fira honom :)


Work work work

Glad tjej som har fått tillbaka sin telefon ooch som nu börjar få den funka som vanligt. Nu sitter jag och råpluggar efter ett väldigt och då menar jag väldigt, svettigt pass. Tror jag blev av med två kilo av svett eller något liknande.. nu sitter jag och jobbar med svenskan medans Melodifestivalen 2013 går på repeat. Imorgon är det även jobb i Åhaga. Kommer nog bli jättekul med en grym klass och ett grymt UF företag! ;)

Memory Writers

Jag har på riktigt världens bästa ocg grymmaste bästa vän,tycker verkligen ni borde ta och checka hennes suda på facebook där hon bl.a lägger upp några av sina låtar. Jag lovar att ni inte kommer bli ett dugg besvikna! ♥
Ni kan även lyssna på några av hennes låtar här nedan:
 

Vad gör jag här?....

Är i skolan idag, sitter med Emma på spanska nu och tar igen lite tid. Nu sitter jag i halvt abstinens tillstånd för jag har ingen telefon och jag känner mig allmänt naken utan den ... Vill ha tillbaka den. Typ NU!
 

GÅÅÅÅSHUUUUD!

Okej,känner att jag smått bombar med musik här just nu. Lovar detta är den sista. Denna går på konstant repeat och jag får gåshud varje gång! Asså GUD!! 
 

Too young, too dumb


Heart Attack


Ett awesome sätt att börja en ny månad på...

...dock inte. Skickade in min skatt in i lagning. Mobilens låsknapp hade glapp och jag ringde runt och frågade hur myckjet de skulle ta för att fixa en knapp som inte ens är 3 cm. 800 kr. Hell no. Så jag bestämde mig att skicka in den. Om man bortser det så har jag gått och blivit sjuk. Jätteförkyldd, magen vänder sig och halsen. Så idag fick jag ta modet att avboka zumba passet. Delvis för att Jacqueline gav mig världens föreläsning om hur jag kunde bli mycket värre och hur tänkte döda mig om jag gick så jag bestämde mig att inte ta den risken. Så nu sitter jag här och tittar på Prettly Little Liars,TVD och Revenge.Så har min pappa varit så söt att han har orkat med mig och tittat på nästan alla Big Bang Theory avsnitt. Så nu går jag runt och nynnar på ''Soft Kitty'' och säger Bazinga bara för känna mig allmänt awesome! 
 
Imorgon förhoppningsvis ska jag till skolan för jag har utvecklingsamtal så måste jag även fixa lite saker till skolan... Bra börja på månaden? Hell yeah!