Ingen vanlig dag!...

Grattis min fina Lovisa Cornelia Lindskog. Min alldeles egna vackra lilla prinsessa börjar blir stor...det är lite galet. Dock så är du fortfarande lika galen,knäpp,klockren och allmänt underbar som du var sedan första gången vi träffades. Tillsammans har vi klarat allt,då menar jag allt. Du är som min egna lilla klippa. Varje gång jag faller vet jag att du står där och tar emot mig. Varje gång du faller tänker jag fånga dig och göra allt jag kan för att få dig på topp igen. Du är helt perfekt så som du är! Glöm aldrig det!
Jag älskar dig till månen och tillbaka,vill att du ska komma ihåg det! Min lilla fjoll,det är du som gör att jag orkar gå upp på morgonen. Galet hur mycket du betyder för mig. Tillsammans vet både du och jag att vi kan och kommer klara allt. Grattis min fina ängel,älskar dig! <3 Du är min bästa vän,min styrka och tillsammans är bättre än bäst!<3333 😘❤💜💖💝🎉


Here we go!

Igår så började jag äntligen gå på gymmet kan ju säga direkt att det känns som fasen idag! En bra och stolt känsla dock men ändå :3 I helgen var min fina Magdalena här och vi var en aning störda som vanligt!
Nu så ska jag sova efter en relativt vanlig måndag och denna veckan är det även dans dag! Ingen aning om jag ska vara en aning tveksam eller längta :)


Notting Hill

Har stannat hemma ifrån skolan idag eftersom jag mådde jättedåligt igår och imorse var det nästan likadant. Men nu är det bättre. Ligger nu i sängen och pluggar. Morgonen började med några Revenge avsnitt och det nya Pretty Little Liars avsnittet. Och ja! - Jag har saknat PLL som en galning. Och påtal om att sakna så får jag äntligen se min skatt The Vampire Diaries på fredag. AAAH! Seriefreak? Jao.
Ska plugga färdigt nu sedan ska jag duscha och fixa det lilla jag har kvar till imorgon eftersom i skolan blir det öppethus då ska min klass vara med. Jag fick stå för bildspelet, och de läraren tyckte den var jättefin så de vill använda den. Känns bra! Anyway,efter duschen ska Julia Roberts stå för min medicin då det ska bli Notting Hill. Har kommit in i en Julia Roberts-period. Pretty Woman( som är min absouluta favoritfilm! <3)
,The Runaway Bride och Notting Hill...Ååååh vad jag älskar den kvinnan! 
 
 

Vinter och snö...igen


Nu kör vi på riktigt!

Mitt nyårslöfte har jag äntligen börjat ta tag i, har bestämt att äntligen bli nöjd och glad över vad jag ser i spegeln så jag har bestämt mig att ta tag i detta nu. Mamma har hjälpt mig att ringa en hel del olika gym för att hitta det bästa och billigaste så nu har jag åtminstnoe börjat. Från och med början av februari till slutet av april (Är i Spanien juni,juli och augusti) Sedan kör jag igen när jag kommer hem. Ska klara det här,har bestämt mig och nu har jag någorlunda motevering! 
 
 
 

Normal?- Boring! ❤


If I had a british accent I'd never shut up!


The notebook.

Eftersom jag visade vad jag fick av Jacqueline,tänkte jag visa vad hon fick av mig! :)


Seven

Skolan var relativt och vi tittade på Seven som förövrigt var jävligt äcklig! Sedan efter det så träffade jag, Jacqueline för första gången i år och det kändes jättebra att få träffa henne igen och prata om allt!
Vi bytte även julklappar som jag har längtat att ge hennes :3 Av henne fick jag en jättefin Michael Jackson plansch,Victoria's Secret påse,Vampore Diaries kort och himmelska kakor! Medans av mig fick hon bara en notebook med Danny! Kände mig lite små hemsk när jag fick så många finna saker och hon fick bara en bok :(
Anyway så visade hon en maaaaaaassaaaaa bilder ifrån USA. De var så fiiiina! :)

Nu blir det gladiatorerna med mamma och min broder :)


No time, No see!

Igår var en väldigt fin dag för jag fortfarande jättelycklig för att Jacqueline hade kommit hem. Dock så var det en hemsk känsla när jag skulle packa ner julgranen och allt med julen ...nu känns det bara tomt och naket :( Sedan blev det en väldigt fin/störd kväll hemma hos Avey med störda flickor! Skönt att träffas igen! <3
Nu sitter jag och väntar på bussen för att ha en fin sista lovdag med min barndoms själsfrände,Magdalena. Fint slut på ett fint lov!


It's like you're photoshopped


 
Åååh Crazy,Stupid love <3
 
 

Don't tell me sky's the limit when there's footprints on the moon

På tisdag börjar skolan igen,då j*vlar!


TVD CRACK


''New year,new life.''

2012 är slut och nu har 2013 börjat. Ett nytt år. Tänker se till att detta blir det året jag kan vara stolt över resten av mitt liv,tänker göra det bästa av allt och inte ge upp när något inte går som jag vill. Detta året ska äga! Vet inte riktigt hur detta kommer gå till ännu men med mina fina vänner,syster och min familj som alltid står ut med mig på något vänster tänker jag göra det.Året har börjat relativt skönt med bara att vila ut för att spra krafterna till det kommande! Detta året kommer börja på ett awesome sätt också. Syster kommer hem på lördag kväll efter hennes resa i USA som jao. Jag är grymt avundsjuk över! PLL börjar nästa måndag,TVD börjar igen den 11 (tror jag det var),ÄR inte säker om jag ska vara taggad för den 17 då det är öppet hus i skolan,5 februari blir det 3 år med världens bästa syster och den 9 februari ska vi på Melodifestivalen! Hell yeah! :)