You're gonna hear me roar




En väldigt bra dag

Idag har varit en sjukt bra dag! Råkade hela dagen med att jag och min bästa Elin stack på frukostbuffé på Scandic. Där satt vi och hade det jättemysigt, och alla från hotell var så söta när de såg mig. I och med vi började klockan tio så var vissa lite chockade att vi var där så tidigt. Och det som satte det perfekta för hela dagen så fick vi fåra studenthattar. Aaaah, så sjukt glad! Skakade under hela stunden jag fick den och nu har jag inte slutat le! 
Och imorgon är jag ledig plus så kommer mina pengar då ska jag och Magdalena till Göteborg och shoppaaaaa. Grymt sätt att börja helgen! 



Detta gjorde min dag...

Min bror skaffade ask.fm och då kunde jag inte låta bli att titta för sådan ''bra'' syster är jag. Hehe. Och då såg jag detta! Så söt bror jag har <3
 

...

Haha, igår så påpekade min fina Elin att det var en aning länge sedan jag bloggade. Höhö. Tyvärr så måste jag hålla med henne. Men jag har haft en aning ''skrivtorka'' eller nu vad fasen det än nu heter. Har hänt en hel del grejer och jag har lite att ta i, så jag glömmer ibland av att jag har bloggen. Kass ursäkt jag vet. Men anyway, just nu letar jag efter någon snygg design till bloggen så jag kan fixa lite så jag får mer lust att blogga. Börjar bli lite trött på den jag har nu.