It's how you got me now,delirious ❤


People are people and sometimes we change our mind

God jul och allt det där,har inte orkat och velat blogga för att har firat jul med familjen. Min jul var grymt fin med god mat,Kalle anka,fina presenter och en udda fin familj :) I år så önskade jag mig inte så värst mycket för jag är ganska nöjd med det jag har. Önskade mig bara två saker men fick en massa fina grejer :)
- Lady Gaga parfym
- Kläder
- iPhone 5
- Pengar
- iPhone skal

Väldigt nöjd faktiskt!


Standing in the hall of fame


Stolt

Fallen so hard for you-Jacquelie Broere
 
Jag har på rktigt världens grymmaste,vackraste,bästa vän till syster!<3

Time Framed


Lyckan på högsta möjliga grad!

Denna dagen har varit helt otroligt ...bra! Började med att lärarna skulle börja boka biljetterna till Lonodon och Gud varje gång jag tänker på det så ryser jag,företaget vi har med klassen börjar sättas igång äntligen,såg det nya avsnittet av The Vampire Diaries och satans vad jag grät som ett litet barn. De sista 15-10 minuterna satt jag och kunde nästan inte andas.. Sedans var det muntligtprov på matten. OCH JAG MODDAFU**ING KLARADE DET!!!!!!
Skriket jag och Alexandra av lycka var helt satans priceless och Emma var så söt att hon fällde en liten tår. Såklart kunde jag inte heller låta bli att släppa en liten tår.
 
Inga mer ekvationer,inga mer diagram,inga mer kordinationsystem...INGEN MER MATTE!!!! 

From UK to Spain

Det är 138 dagar tills jag och klassen åker till London och 176 dagar tills jag och om min broder sitter på planet till madrid för att sedan åka till Malaga och Santander. ÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR...helt sjukt. FÖr att komma bort från denna Sverige kyla till att jobba i Malaga och bara ha det allmänt underbart i två månader.15 juni till 15 augusti! 

 

This is how I spell love-Damon Salvatore


Start the countdown

Imorgon är det bara två dagar kvar av skolan och Gud vad jag längtar tills jag kommer hem på torsdagen. Firar in jullovet på ett episkt sätt också,mihihi! Nu borde jag egentligen sova men mina tankar är lite över allt. Så Ed Sheeran,Taylor Swift,Bruno Mars och Johnny Depp får stå för godnatt-musiken medans Ian och Johnny joinar mig i mitt rum!


.....

En aning segt här. Me know. Men har en massa i skolan som jag vill jobba med. Har redovisning idag men ändå vill jag inte för ag mår inte så värst bra..men.YOLO.
I fredags var Magdalena hos mig sedan på lördagen var jag hos Lovisa och hade de allmänt bäst. Nu är det bara en vecka kvar av skolan och Guuud vad jag längtar. På torsdag kommer mina fina tjejer hem till mig och vi ska ha det allmänt bättre än bäst,måste bara må en aning bättre. FML...jag vill inte bli sjuk igen.

''I like being the eternal stud''

Idag fyller Ian Joseph Somerhalder (läs min underbara man) 34 år,och nu blev det världens bildbomb med några av mina favoritbilder på honom. Jao,jag är en aning kär. (a)

''I feel sexyyyyy''

 
 
Ibland måste man bara älska min och Emma's humor.

We’ll always have Bourbon Street

Sorry igen för seg uppdatering men har försökt göra på högsta gas nu när det är så lite kvar av terminen kvar,men men.
Efter att äntligen fixat den nya datorn så den funkar fefri,pluggat lite för provet på tisdag som har mig asnervös,sett lite TVD avsnitt för att fira Ian Somerhalders födelsedag idag. Min underbara favorit badboy/man fyller 34 idag. Jao,liten stalker men ändå :3 Så ska jag nu drycka vaniljte med mammi och bara ha det mys på en lördag. Det känns gyffsat att det är bara 8 skoldagar kvar,63 dagar tills jag och Jacqueline ska på Melodifestivalen,148 dagar tills London och 186 dagar till Malaga. Jag klagar inte på edt kommande året iallafall. Och så som jag har längtat så är det 285 dagar tills jag blir 18 (läs ''vuxen''). 
 

Put the Gun Down

She stole my man, took him from me,
She's got crimson eyes, a screamin' body,
Face is young, she must taste sweet,
She drops those panties to her knees,
Walkin' on my happy home,
She won't give up until I'm gone,

I think I'm cursed,
I had him first,

Oh, Adeline, have mercy,
You don't wanna break my heart,
Take what's mine, don't hurt me,
Steal my money, steal my car,
Don't take my man, don't take my man,
I said, don't take my man 'cause you know you can,
Put the gun down, ooh,

Let it snow

Glad tjej som har slutat tidigt och det var en jättegosigt väder menat med att det snöar typ ...stöll. Nu har jag kommit hem efter att ha nödshoppat lite nu till vintern. Snart är det jul också så jag får börja spara lite till presenterna :3 Nu ska jag börja lite mat med pappa... Snart måste jag bara göra klart den nya datorn som vi skaffade oss igår. Glad tjej!

Göteborg med mamma och broder

Kom precis hem ifrån en awesome dag med mamma och broder i Göteborg och fick med mig en jättefin jacka,smycken,byxor och en väldigt glad bror när utan en blekaste aning så var alla hans favoriter i X-Factor där,där han även fick ta en massa bilder och autografer med dem. Han var så söt när han var överlycklig. Nu har jag satt in alla bilder in i datorn och jag laddar väl upp några någon gång. Nu ska jag se om hela Revenge och vara allmänt glad! :)