See you at the cabins?

Nu är allt äntligen värdigt,och ja..jag är en aning trött+ en aning extas efter det nya avsnittet av PLL..nu ska jag nog bara vila och se några Ugly Betty avsnitt.kan vara nöjd med mig själv och säga att jag har pretty much gjort allting på min To Do-List idag...Vet inte riktigt om detta blir det sista inlägget innan jag åker i morgon och om det blir det så får ni stå ut tills den 16 juli igen.Hade det gött. CHAO ! :D 

Almost done

Nu så ska jag äntligen ta en liten break ifrån all packning och allt taggande så nu ska jag få se det nya avsnittet av PLL...mamma är i nedervåningen och dricker te medans jag sitter här i extas på att sidan som jag ska PLL i vill börja någon satans gång. Har också duschat så det känns skönt det med och om några timmar ska jag se om jag kan somna innan jag ska upp imorgon vid sex för att fixa mig,sedan till Landvetter.Nu blir det PLL....HELL YEAH ! :D

TVD Crack

 

To Do List.

-Ska fixa lite med bloggen.
-Packa färdigt.
-Få tag i olika adresser.
-Ta det allmänt lugnt.
-Se det nya avsnittet av PLL (AAAAAH)
- Sova ut till imorgon,för imorgon klockan 12:00 går planet till Spanien.

HELL YEAH,nu kan fasen sommaren börja!
...(och börja sakna syster,hon ska på Göteborg-weekend med grisen,och sedan till Stockholm hon förtjänar det bästa!.ska sola mig extra brun bara för henne.Men vi ses vid stugorna !<3)

This use to be my guitar.

 
 
 
 

It's time to start the countdown.

Det är bara 5 dagar kvar tills jag sitter på planet till Spanien där jag kommer sola sönder tills jag ser ut som korv,äta god mat tills jag blir 3 gånger så mullig jag redan är och bara ha det allmänt bäst.Jag längtar,att resa bort ett tag är vekligen vad jag behöver. Imorgon så blir det att möte Kevin och syster där vi kommer göra Borås allmänt farlig och flumma runt lite :D
Igår var jag så lycklig när jag såg att Ed Sheeran skulle vara med Rix Fm festivalen men sedan blev jag så ledsen när jag mrkte att han bara skule komma till Sundsvall..så resten av gårdagen gick ut på att trösta mig själv med en massa Ed Sheeran musik i öronen, han är så sjuktfiiin <3
 

Bara för jag saknar Vampire Diaries


WIDE AWAKE

 
 
I'm wide awake
And now it's clear to me
That everything you see
Ain't always what it seems
I'm wide awake
Yeah, I was dreaming for so long
I wish I knew then
What I know now
Wouldn't dive in
Wouldn't bow down
Gravity hurts
You made it so sweet
Till I woke up on
On the concrete
Falling from cloud 9
Crashing from the high
I'm letting go tonight
(Yeah I'm) Falling from cloud 9

9 days

Dagen har varit hyffsat chill.Gjorde en hel del ärenden,träffade Lovisa och Sandra.Lovisa den lilla saken åker till Spanien imorgon och jag trodde att hon åkte någon dag innan mig bara.ANyway,min dag förgylldes när syster sms:a mig och sa att hon var i Kinna.Då fick jag bokstavligen kuta ner för att träffa henne. Det gjorde smått min dag en aning, och det kändes så gött att äntligen få äga ut hennes pojkvän.MAHAHA!..I'm so freaking hardcore.
'Hälsa grisen i köket'' sade han,sedan frågade jag om han verkligen ville att jag skulle säga det.Så klart sa han JA! then I said...''Hej Jonathan!''. HA!
Nu ska jag fortsätta droga Katy Perry's nya låt ''Wide Awake''. Varför får inte jag vara så bra som hon,lika fin som hon?..blir grymt avis juuue !

now it's getting real.

Räknade ut att det är bara 9 dagar kvar tills vi åker till Spanien och jag tror jag kommer spricka av extas,mamma lade en asstor lila aktig väska och nu kan jag typr inte sluta stirra på den...Mah kan inte tiden gå snabbare. Sedan är det exakt 30 dagar kvar tills jag åker till Vänersborg för att ha läger med en massa fina människor. Så freaking epiiiiic!
 
Idag så gick nästan halva min dag till att prata med min kompis Kevin som jag hade inte pratat med i månader,jag tror vi pratade i ungefär 3 timmar eller ngåot om inte mer och då pratade vi om allt. Jag menar det om ALLT och sedan läste jag min älskade PLL bok och sist men inte minst så bakade jag en rulltårta som blev episk! om jag får säga det själv. MOHAHA!
 
Och nu ska jag äntligen se det nya avsnittet av Pretty Little Liars(PLL) som jag har längtat efter,det är seriöst livsfarligt för mig att se en massa spoilers för då längtar jag bara mer och mer..nä nu ska jag dreggla till Ezra Fitz,Wren och Toby.
 
Sorry för seg uppdatering btw...
 

Usher,you know how to rock my world


I see you over there so hypnotic,Thinkin' 'bout what I'd do to that body,I'll getchu like ooh baby baby, ooh baby babyA-ooh baby baby, ooh baby babyGot no drink in my hand, but I'm wastedGettin' drunk off the thought of you nakedI'll getchu like ooh baby baby, ooh baby babyA-ooh baby baby, ooh baby babyAnd I've tried to fight it, to fight itBut you're so magnetic, magneticGot one life, just live it, just live itNow relax and get on your backIf you wanna scream yeah,



Lego House

I'm gonna pick up the pieces,
and build a lego house
if things go wrong we can knock it down
My three words have two meanings,
there's one thing on my mind
It's all for you
And it's dark in a cold December,
but I've got ya to keep me warm
and if you're broken I will mend ya and keep you sheltered from the storm that's raging on now


-bjuder på en naturlig duckface och en naturligt vacker syster <3

We're born to die.




-Jag är som ni flesta vet ett jättestort PLL fan,jag läser böckerna och serien gör mig alltid till ett litet barn.
Med alla onaturligt söta,fina,underbara och snygga pojkar och en av dem är Toby(Keegan Allen),Hans kropp får 
mig att rysa.Och hans ögon får mig att smälta.Varför finns det ingen lag på hur snygg man får vara?

I have no story to be told.


-Don't underestimate the things that I will do.
 

Sista säsongen.

Ska nu börja titta på den sista säsongen av Ugly Betty,får lite ångest nu när det är sista säsongen och på sista avsnittet vet jag att jag kommer gråta floooooder.
Idag har jag om möblerat hela mitt rum och det ser jätte episkt ut och så har jag en jättefin bild på en viss Barnabas Collins på min vägg :D
Det är bara 15 dagar kvar tills jag åker till Spanien i nästan tre veckor och idag så hämtade vi €...det kändes en aning sjukt att hålla pengarna i handen,det börjar kännas på riktigt och jag är en aning extas kan jag ju säga direkt..Och om 36 dagar blir det vänersnäs. KOMMER BLI SÅ SATANS EPIC !


Blood is the new black.

Ska nu se det nya avsnittet av Pretty Little Liars (PLL) och smått dö,för Gud vad jag längtar mer och mer varje gång!

How To Annoy Damon Salvatore

1)Put vervain into the water supply of Mystic Falls,so that when people drink it and he bites someone,he'll become weak

2)Each and every time he asks you a question,say "that's for me to know and for you to dot dot dot."

3)Ask him if he ever had a threesome with his brother and Katherine

4)If he doesn't kill you because of the third one and he syas no,say "how do you know?for all we know,she could have erased the memory from your mind with her hypnotic powers."

5)Throw onions on him

6)Flash your crucifix at him every time you see him

7)Bite him and shout "ooooohhhh!you don't like it?!you do it so much,so I thought I should show you how it feels,you bastard!"

8)When he dances,push him and start a dance battle

9)When he talks,repeat after him;like someone backing him up while snapping your fingers with attitude
AND THE FINAL WAY TO GET DAMON ANNOYED IS...

10)Create a Twitter posing as him and give ALL of his personal information away to his rabid fangirls

The A Team


I think I just died


På tal om fina människor...

Jag fick precis se hur min första,äkta,kändis crush Nick Jonas har förändras sedan ''The Jonas Brothers'' tden till nu när han är soloartist och är med i en broadway show. Jag blir så stolt att jag nästan gråter ... :3
AHHHHHMAAAAGAAAD!

Hur kan man vara så jädra fin?

Adam Lambert. AAAH..smått dör varje gång jag hör hans röst,Hans röst ger mig gåshud och så är han så fin. Man vill bara krama om honom, han är ju så gosig att man nästan vill börja gråta !♥


SPOBY !


Jag bygger upp och du river ner

De första dagerna av mitt sommarlov har varit pretty epic! På fredagen så tog syster studenten och hon var så fin tt man fick nästan tårar,sedan nu ihelgen så var det fest i Sävsjövik med en massa fint folk där vi hade det jättemysigt och askul...Med andra ord så har sommarlovet invigits med syster och sjöhästarna.Jag klagar inte ! 

It's a plastpås

Igår var det min systers student och hon var jättefin som vanligt,sedan så mötte jag Karl som jag inte träffat på flera månader och han fick mig gå till något coffe ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette den lille tjockisen för att få en sockerkick. När vi väl var hemma hos syster så fick vi väldigt go mat och träffade fint folk.
När öppnade min present trodde jag att jag skulle gå sönder för jag var jätterädd om den och lite nervös men jag är jätteglad att hon gillade den, det var en ring där det stod J♥A och eftersom hennes fingrar är en aning speciella gjorde jag den till ett halsband. Jag kan vara väldigt kreativ och gullig när jag vill.
Nu ska jag åka till Sävsjövik för att ha en hel episk weekend med alla sjöhästar :)

You can never tell where this might go


Sådant som får mig att le en aning

 

 

 

Tumblr_m57rdmyegl1rox3aao1_500_largeTumblr_m580kt9jwt1rx4qr3o1_500_large

Tumblr_m584g8mhir1rx4qr3o1_500_large310047_400519503333591_1891392356_n_large

398852_303441299747754_1952885592_n_large

 

Tumblr_m542rxcwv11rx4qr3o1_500_large

 


SOMMARLOOOOOOOOOOV!

Nu är det äntligen sommarlov!,,AAAAH...och det kommer börja så perfekt! Imorgon ska jag på min systers student och på lördagen kommer det bli en hel galen helg i Sävsjövik. Jag klagara inte!- Äntligen ingen hålla koll på larmet,vilken man måste lägga sig,plugget...nu är det bara 10 veckors av ren och skär slappande för att ladda baterrierna till års 2. Det är 22 dagar kvar till Spanien och 44 till Vänersnäslägret,jag kan inte bli mer gladare än vad jag är btm...Jo en grej.Skulle egentligen vara på klassfesten men kan tyvärr inte :(. Förutom det är jag jääääätteglaad.

systers bal.

Igår så var det en grymt fin dag,för att jag på min syster bal och om jag får säga det själv var hon nog den finaste av alla...jag blev så glad när jag såg hnnes smile,hur fin hon var i sin nya frysir och hennes klänning som såg jättesnyggt ut på henne . Jag har bokstavligen världens snyggaste syster.
Imorgon är jag ledig och dagen därpå asså torsdag så slutar jag...jag vill ha SOMMARLOV-NU !

Idag är det den sista måndagen på sista skolåret och det känns jävligt bra eftersom idag efter skolan ska jag fixa ite och sedan blir det min systers bal.Jag har sett hennes klänning och jag vet att hon kommer bli huuuuuuuuuur snygg som helst och jag kommer storlipa av glädjetårar ! Och imorgon är det helt vanlig dag för det mesta,onsdagen är vi lediga vilket är smått onödigt egentligen och sedan på torsdagen så slutar viiiiiiii! MAAAAAAAAH,satans vad jag längtar sönder :D

Breaking Point

Jag tror jag grät bort allt vatten när jag såg denna videon, ÅÅÅH..kan inte någon ge mig säsong 4 ?!

Just 3 days.

Det är bara tre dagr kvar tills jag får dreggla på en väldigt snygg Ezra Fitz,dreggla över en väldigt het brittisk accent som får mig smälta varje gång ifrån Wren,få dreggla över Toby's kropp,vara avis på Emily's kropp och på Hannas  hår. 3 dagar tills jag kommer skrika av lycka!

An answer,that makes no sense..then what the use?

Dagen har varit ganska epic. Sovde till 08:00 med sovmorgon och det behövdes verkligen,när jag kom till skolan fick jag reda på att jag hade höjt mitt betyg i Svenskan för att jag hade varit så klockren i Språksociologin. Sedan efter svenskan skulle vi presentera våra egna hotell som jag tror gick hyffsat bra,så var det en väldigt go tjej i min klass,Sara Johansson som fyllde år idag där hon fick en stor kram och fick låna episka Askungen prydnadsdocka (det lät jättebarnsligt,men jag typ älskar den ändå). Efter det var det matte med en världens dryagste filmer,och sist men inte minst så mötte jag Sofie och Magdalena för sushi.Nu har jag varit barnvakt sedan jag kom hemm och ska äntigen få sova :)