Can you blow my whistle?

Spontanbesök när den är som bäst av den bästa Magdalena, nu sitter(ligger) vi här och lyssnar på musik,laddar ner filmer,tar en massa flumm bilder och snackar om en maaaassaaaa.... Magdalena är så duktig så hon ska börja min skola! Så nu utnyttjar vi de få dagar som finns kvar av sommarlovet innan allvaret i skolan börjar igen. Och det är redan episkt  !
 
 

LOL

Jag kommer ihåg när jag var besatt och då menar jag besatt av Miley Cyrus och nu såg jag att hon var med i en ny film som heter LOL. Vet inte om det är värt att se den eller inte men jag kommer ta risken så nu ska jag se om jag kan hitta den för att se den. Om man bortser att hon blev känd ifrån Disney och hennes pappa Billy Ray Cyrus så är hon en hyffsad skådespelare trots det ända jag ser är Miley Stewart.Men måste erkänna att hon var grym i The Last Song som får mig att rysa varje gång så jag tänker ge LOL en chans.Just give it a shot!
 
 
 

Love is the drug

Sucker Punch blir kvällens film!

Spanien 2012-take me back♥

bildbomben of doom
del 1

13 miljoner

Vampire Diaries har nått 13 miljoner likes på facebook så då gjorde hela castet en video för att säga Tack,och så epic fangirl jag är så är jag lagom stolt när jag säger att jag är en av de 13 miljoner. Jag smälter varje gång när jag ser den videon. Ian,Paul,Nina,Candice,Kat och alla andra är så fiina och får mig le så fort jag ser dem <3

seg uppdatering.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit i Spanien och komm hem i lördags ifrån Vänersnäslägret.+ så har blogg.se inte velat sammarbeta med mig så när jag försöker logga in så stängs det av och blablabla...dumma blogg.se säger jag bara. Så nu kommer det bli en hel del inlägg om Spanien och en massa annat!